Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alexandra Stan și-a “corupt” iubitul la cafenea. Ce l-a convins să facă în public

Vedetele noastre nu prea se plictisesc, așa că, deși încă ne confruntăm cu pandemia de coronavirus, găsesc ele modalități de a se distra și de a se destresa. Alexandra Stan a ieșit în oraș cu iubitul său și cei doi au ales să petreacă ceva timp împreună la o cafenea. CANCAN.RO vă oferă imagini exclusive cu cei doi, în ipostaze așa cum rar îți este dat să vezi un cuplu.

Sărbătoare sau nu, vedetele noastre nu ratează ocazia de a merge la Nuba, pentru o băutură sau pentru a lua masa. Alexandra Stan a ieșit și ea la aer cu iubitul, iar cei doi s-au așezat frumos la masă alături de alți doi prieteni, au stat de vorbă și au petrecut ceva timp împreună.

Alexandra Stan cu siguranță știe cum să rupă rutina dintr-o relație, căci l-a convins pe iubitul său să facă un gest…neașteptat, în văzul tuturor.

L-a convins să se dea cu balsam de buze

Printre vorbe, glume, râsete și voie bună, Alexandra Stan și-a convins iubitul să facă un gest mai feminin. La un moment dat, artista a scos din dotare un balsam de buze și, cel mai probabil, i-a spus partenerului său că este cazul să-și hidrateze puțin buzele.

Alexandra Stan a mers cu iubitul la Nuba

NU RATA: ALEXANDRA STAN DĂ TOTUL PE FAȚĂ: ”AM INTRAT ÎN REVIZIE LA GEORGE!” UNDE A AJUNS ARTISTA

Alexandra Stan, filmarea buclucașă și explicațiile ei

Alexandra Stan încingea atmosfera în mediul online la finalul anului trecut, când imagini demne de filmele pentru adulți i-au scăpat de sub control. O țară întreagă a văzut-o, apoi a venit și momentul când unii au pus-o la zid. Puțini. Dansul prin casă avea să fie explicat chiar de către Alexandra. Se simte ”liberă” și se acceptă așa cum este, indiferent de conjunctură.

Alexandra Stan avea să posteze și un mesaj prin care a dorit să lămurească ”misterul”. Imaginile au ajuns ”din greșeală” în mediul online, fiind destinate doar… iubitului său. ”Un mic mesaj pentru cei care au văzut ultimele «știri» cu mine. Sper că nu v-au deranjat imaginile care au ajuns din greșeală pe internet. Au fost făcute drept cadou pentru iubitul meu. Subiect închis!”, scria, la acel moment, Alexandra Stan.

CITEȘTE ȘI: ALEXANDRA STAN IESE DIN NOU ÎN EVIDENȚĂ. ARTISTA A APĂRUT PE INSTAGRAM FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ. FOTO

Alexandra Stan, ”autoportret”

Invitată la o emisiune TV de monden, Alexandra Stan a comentat mai multe aspecte din viața ei. Cum se simte cel mai bine, ce îi place să facă, secretul reușitei într-o relație și multe altele. ”De multe ori am vrut să schimb ceva în viața mea. De câte ori nu eram fericită. Dacă eram într-un contract, dacă aveam o colaborare cu cineva de câteva luni…

Eu, dacă nu sunt fericită, nu mă simt împlinită, îmi afectează creativitatea, libertatea, eu știu, zic dacă sunt într-o relație și se întâmplă asta, dacă văd că sunt constrânsă, mi se pare că e o problemă, sunt un fel de cal sălbatic. Nu-mi place să fiu îmblânzită, așa, foarte ușor”, dezvăluia Alexandra.

Alexandra Stan, una dintre cele mai sexy artiste de la noi

”Echilibrul” crede ea că este secretul reușitei. ”E foarte important ca și bărbatul și femeia să aibă universul lui, separat de universul comun. Chiar și atunci când sunt copii într-o relație, e important ca femeia să aibă o activitate a ei, o intimitate a ei, un univers al ei. E bine să ai și felia ta de pizza. Că, dacă în viață lucrurile nu se întâmplă așa cum vrei tu, nu rămâi pe dinafară. Să ai și tu ceva al tău”, spunea artista.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *