Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Tânără fotbalistă din Arad, spulberată de tren chiar în ziua de Crăciun. Alice avea doar 21 de ani

O tânără sportivă, de doar 21 de ani, a murit în urma unui accident teribil, petrecut pe calea ferată, în orașul Ineu, la trecerea înspre localitatea Șicula. Impactul violent cu trenul i-a adus moartea fetei, medicii găsind-o inconștientă și încarcerată.

Alice Cociuba a fost jucătoare de fotbal în echipa Piros Security Arad. Tânăra a CFR Timișoara și la CS Ineu. A atins performanța când în anul 2017 a fost selectată în echipa națională Under 17 și Under 19.  Șoferița a murit pe loc, iar alte două persoane care se aflau în mașină au fost rănite, însă au reușit să coboare singure din autoturism, scrie Aradon. 

Printr-un comunicat de presă, Poliția a declarat că că accidentul s-a produs în jurul orei 21:15. La volanul autoturismului se afla Alice Cociuba, iar în dreapta ei o altă tânără de 22 de ani. În urma impactului cu trenul, mașina a fost spulberată pe trecerea de cale ferată, iar șoferița a fost rănită extrem de grav.

Citește și: Crimă în seara de Crăciun. După ce a băut la masa de sărbători, un bărbat din Argeș și-a înjunghiat un rival

Manevrele de resuscitare nu au putut să o readucă la viața, iar pe numele coductorului de tren, în vârstă de 62 de ani s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Polițiști urmează să investigheze cazul și să afle cum s-au petrecut, mai exact, evenimentele.

Al doilea deces în doar trei luni

Aceasta este a doua tragedie care loveşte clubul arădean în decurs de trei luni, după ce în octombrie s-a stins antrenorul Florin Bugar, care era şi selecţionerul echipei naţionale feminine de fotbal Under-19, din cauza COVID-19, la doar 48 de ani.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *