Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

7 oameni au murit în urma unui incendiu izbucnit la secția ATI a unui spital din Egipt. Victimele erau infectate cu noul coronavirus

Clipe de infern s-au declanșat într-un spital privat aflat la marginea metropolei Cairo, după ce a izbucnit un incendiu nimicitor în secția ATI, unde erau tratați pacienți infectați cu noul coronavirus. Potrivit primelor informații, șapte persoane au murit și mai multe au fost rănite.

 7 morți și mai mulți răniți, în urma incendiului de la secția ATI a unui spital din Egipt

Presa locală a relatat că incendiul a izbucnit la un spital privat din Obour, un district de la periferia capitalei Cairo. Cadrele medicale au evacuat toți pacienții și, ulterior, aceștia au fost transportați la clinicile din zonă.

Nu rata: Medicul Valeriu Gheorghiță, sfat prețios pentru românii care refuză să se vaccineze împotriva noului coronavirus

Deocamdată, nu se știe cauza izbucnirii incendiului, dar cotidianul de stat, al-Ahram, a scris că ar fi fost vorba de scurtcircuit electric, potrivit digi.24. Autoritățile din Egipt au anunțat azi că bilanțul persoanelor depistate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 a ajuns la 130.126 de oameni, iar cel al morților, la 7.309. Potrivit celor mai noi informații despre pandemie la nivel global, SUA, India, Brazilia, Rusia, Franța, UK și Turcia sunt cele mai afectate state.

Citește și: Doctorul Virgil Musta, despre efectele secundare ale vaccinul împotriva COVID-19: “Cele mai multe apar la nivelul brațelor”

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *