Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alexandru Arșinel s-a mutat la Sinaia împreună cu soția și va petrece Crăciunul fără nepoți. „Pandemia asta a intervenit urât”

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai iubiți actori din România. Din păcate, moartea prietenei alături de care urca pe scenă, Stela Popescu, dar și accidentarea soției i-a schimbat total viața. Odată cu venirea pandemiei, actorul nu a mai urcat pe scenă în fața publicului, iar acum s-a mutat în casa lui de la Sinaia.

„Sunt la Sinaia. Aici este totul foarte simplu. Nu te poţi organiza decât în acelaşi fel: iei micul dejun, mai aranjezi prin casă, ieşi pe terasă, admiri munţii, mai dai drumul la TV şi uite aşa trece ziua.

După-amiază te odihneşti puţin, te mai sună prietenii. Aşa trec de repede zilele astea. Tot ce e plăcut şi frumos trece repede”, a spus Arșinel pentru Click.

„Nepoţii nu cred că ne vor vizita. Pandemia asta a intervenit urât, brutal. Ne împiedică cu întâlnirile, ne împiedică să ne mişcăm prea mult. Trebuie să ne menajăm nepoţii, copiii, prietenii.

Petrecem sărbătorile, eu cu soţia, cu dna Ioana şi cu un vecin bun, dl Burtea, care va veni cu soţia şi nepoţii, măcar să ne colinde şi să ne ureze. Şi ne păcălim cu televizorul”, a mai adăugat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *