Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

100% fotbal pentru un Crăciun „VERDE”: Biletul Weekendului este pregătit »»

Pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim să ne dublămm investiția, pe care îl găsiți AICI, pentru acest final de săptămână ne propunem să facem profit la pariuri cu un „combo” în cota 6.18 alcătuit 100% din fotbal.

La baza Biletului Weekendului stau meciurile programate la sfârșitul acestei săptămâni în Premier League. Vom paria pe un rezultat pozitiv al lui Chelsea și minim două goluri marcate în meci în derby-ul londonez cu Arsenal și pe selecția „ambele marchează sau peste 2.5 goluri” la Sheffield United – Everton și Wolverhampton – Tottenham, cele două partide anunțându-se spectaculoase și cu goluri.

Închidem Biletul Weekendului cu un meci care cu siguranță ne va capta atenția pentru că este implicată echipa pregătită de Marius Șumudică. Aflată pe val în Turcia, trupa lui „Șumi” va primi pe teren propriu vizita celor de la Alanyaspor. Diferența între Gaziantep, aflată pe locul 5 și liderul din Turcia este de doar trei puncte, iar Maxim & co sunt în formă de invidiat având o serie de 14 meciuri consecutive fără eșec în meciurile oficiale. Nu ne complicăm și pariem pe un rezultat pozitiv al echipei lui Șumudică.

Biletul Weekendului
S 19:30: Arsenal – Chelsea, X2 & peste 1.5 goluri, cota 1.51
S 22:00: Sheffield United – Everton, ambele înscriu sau peste 2.5 goluri, cota 1.46
D 12:30: Gaziantep – Alanyaspor, 1X, cota 1.71
D 21:15: Wolverhampton – Tottenham, ambele înscriu sau peste 2.5 goluri, cota 1.64
Cota totală: 6.18

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *