Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Pornhub merge doar pe cripto si spune ca este „in tinta” Visa si Mastercard

Site-ul pentru adulti informeaza utilizatorii ca cardurile de credit nu pot fi acceptate in prezent – indreptandu-i pe clienti sa utilizeze in schimb active digitale.

Pornhub accepta acum criptomonede doar dupa ce Visa si Mastercard au blocat cardurile sale de credit si de debit pentru a nu fi utilizate pentru achizitionarea de abonamente premium.

Site-ul web pentru adulti informeaza utilizatorii ca cardurile de credit nu pot fi acceptate in acest moment – indrumand clientii sa utilizeze active digitale precum Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum si Litecoin.

De asemenea, sunt acceptate mai multe monede de confidentialitate, inclusiv Monero si Zcash.

Schimbarea metodelor de plata de la Pornhub urmeaza unei anchete nenorocitoare din New York Times care a constatat ca pe site se gazduia continut ilegal – inclusiv videoclipuri realizate fara consimtamant si unele care pareau sa arate persoanelor minore.

Compania declara ca a eliminat continutul incarcat de utilizatori neconfirmati ca raspuns la acuzatiile ziarului, insa a criticat Visa si Mastercard pentru actiunile pe care le-au intreprins. Intr-o declaratie, Pornhub a spus:

„Este clar ca Pornhub este vizat nu datorita politicilor noastre si a modului in care ne comparam cu colegii nostri, ci pentru ca suntem o platforma de continut pentru adulti.”

Cu nivelurile de adoptie inca relativ scazute ca procent din populatie, ramane de vazut daca achizitiile de abonamente de pe site vor avea succes, acum criptomonedele sunt singura metoda de plata.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *