Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ian McKellen, Gandalf din Stapanul Inelelor, se simte „euforic” dupa ce a primit prima doza de vaccin anti COVID-19

Sir Ian McKellen, actorul in varsta de 81 de ani, cel mai cunoscut pentru rolul lui Gandalf din Stapanul Inelelor , a primit prima doza de vaccin anti COVID-19, miercuri, potrivit CNN . McKellen a spus ca se simte „euforic” si a indemnat pe toti sa se vaccineze.

„Ma simt foarte norocos ca am fost vaccinat”, a scris McKellen pe Twitter joi. „Nu as avea nicio ezitare in a-l recomanda oricui.”

Vaccinarea lui McKellen nu este completa. Marea Britanie a autorizat utilizarea unui vaccin in urma cu peste doua saptamani, dar vaccinarea completa necesita doua injectii separate, facute la distanta de cel putin trei saptamani.

Deocamdata, McKellen indeamna cat mai multi oameni sa inceapa procesul de vaccinare.

„Oricine a ajuns la varsta mea este in viata fiindca are vaccinurile anterioare. Nu am nicio ezitare sa recomand asta oricui”, a spus actorul dupa imunizare.

„Ma simt onorat ca am primit vaccinul COVID-19 si as indemna pe oricine i se ofera vaccinul sa accepte oferta – a durat cateva minute”, a spus McKellen intr-un comunicat de presa al Serviciului National de Sanatate din Marea Britanie. .

„Sper cu adevarat ca, pe masura ce vor fi vaccinati mai multi oameni, vom merge mai departe catre un mod de viata mai normal, in special pentru artele care au suferit atat de mult in acest an”, a adaugat el. „Cu totii avem un rol de jucat in lupta impotriva coronavirusului si vaccinarea va salva vieti”.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *