Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Super-paranghelie de pandemie, cu interlopi și „vedete”. Nepoata lui Adi de la Vâlcea și „bombardiera” lui Florin Călinescu au fost două dintre invitatele „de marcă”a

Nepoata lui Adi de la Vâlcea și sexoasa dansatoare care l-a „zăpăcit” pe Florin Călinescu cu prestația de pe scena de la ”Românii au talent” au fost în prim-planul unui super-party organizat „pe șest” într-un renumit local din Brașov. Distanțarea fizică a lipsit cu desăvârșire la întrunirea scăldată în șampanie de mai mulți interlopi. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini și detalii incredibile legate de întrunirea ”secretă” de la Brașov, în prim-planul căreia s-au aflat nepoata lui Adi de la Vâlcea, Roxana Dobrițoiu, și „bombardiera” lui Florin Călinescu, Denisa Despa.

Regulile par să fie făcute doar pentru a fi încălcate cu bună știință. Sau cel puțin asta au demonstrat, zilele trecute, mai mulți participanți la super-paranghelia de pandemie.

Super-chef în pandemie

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, cu mic, cu mare, mai mulți ”bombardieri” și ”prințese” au pus-o de un chef ca în vremurile de dinainte de COVID-19. Fără să țină cont de măsurile impuse din cauza pandemiei, petrecăreții s-au dezlănțuit.

Printre invitatele de marcă de la cheful din Brașov s-au numărat și două ”dive” de Capitală: Roxana Dobrițoiu, nimeni alta decât nepoata manelistului Adi de la Vâlcea, și sexoasa dansatoare care l-a „vrăjit” pe Florin Călinescu cu prestația de pe scena de la „Românii au talent”.(NU RATA: DANSATOAREA CARE L-A ÎNNEBUNIT PE FLORIN CĂLINESCU ȘI-A „LĂSAT” BARBĂ ȘI MUSTAȚĂ ÎN IZOLARE)

Roxana Dobrițoiu, show de zile mari, la cheful de la Brașov

Virusul nu i-a speriat

Ce mai freamăt, ce mai zbucium, pe ritmuri orientale. Dedicațiile au răsunat toată noaptea, iar petrecăreții au stropit distracția cu cele mai refinate băuturi. De distanțare fizică nici nu a încăput vorba, mască au purtat doar chelnerii, iar dansurile unu la unu au fost la ele acasă. Nimeni nu a părut speriat de virusul ucigaș.

Imagini uluitoare de la mega-party-ul organizat la Brașov de mai mulți interlopi

Nepoata lui Adi de la Vâlcea n-a ratat ocazia și a susținut un scurt moment artistic, care a fost extrem de apreciat. Și asta pentru că în sutien și-au găsit loc imediat câteva bancnote „calificate”. (VEZI ȘI: NEPOATA LUI ADI DE LA VÂLCEA, ACUZATĂ CĂ ȘI-AR FI SCOS DANSATOARELE LA ”PRODUS”)

Nepoata lui Adi de la Vâlcea și „bombardiera” lui Florin Călinescu au fost două dintre invitatele „de marcă”

Denisa Despa l-a pus pe gânduri pe Florin Călinescu

Anul trecut, Florin Călinescu a trecut prin momente… dificile. Actorul a fost nevoit să își pună ochelarii pentru a urmări cu atenție sporită prestația artistico-erotică a dansatoarei Denisa Despa.

Senzuala dansatoare a venit cu un număr de dans provocator. Îmbrăcată foarte sumar, Denisa a demonstrat că are un control fantastic al mușchilor, executând câteva mișcări de dans inclusiv cu sânii, motiv suficient pentru ca Florin Călinescu să-și pună ochelarii.

”Parcă ești de la circa 14… Gazați-o, culcați-o la pământ! Încătușați-o! Distrugeți-i viitorul! După ce că mai avem vreo două-trei în țară… Ne-au tăiat pădurile, ne-au vândut fabricile, au privatizat tot…

Au mai rămas Zamolxe, Babele și ea!  Scumpa mea, mă plictisesc aici: cu viori, cu dansatori, cu coruri, cu tot felul de echilibristice… Of, dacă te-ai sublima într-o sticluță mică, ca-n Aladdin, să frec puțin și să spui: Da, stăpâne! Sunt aici! Îndeplinește-mi orice dorință!… De-o lună am scris textul ăsta și n-aveam cui să i-l spun”a comentat Florin Călinescu.

Dedicațiile au curs gârlă, toată noaptea

Nepoata lui Adi de la Vâlcea, implicată într-o mega-controversă

În urmă cu câțiva ani, Roxana Dobrițoiu a fost implicată într-o mega-controversă! Nepoata lui Adi de la Vâlcea a fost acuzată că și-ar fi scos dansatoarele la ”produs”. Dovada a făcut-o o discuție pe care aceasta a purtat-o pe Facebook cu un domn interesat de un show erotic. Dacă Roxana a punctat de mai multe ori că ea nu este dispusă să participe, a dat semne că ar ști să negocieze foarte bine condițiile pentru ca dansatoarele ei să facă o afacere bună din asta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *