Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cota 3: Selecțiile zilei sunt aici!

Pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția, astăzi vă propunem și un „combo” în Cota 3.49! În încercarea de a ne rotunji veniturile la pariuri vom miza pe selecții din fotbal!


Cele mai bune cote, analize și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe site-ul Pariuri1x2.ro!

Va reamintim că „dubla” propusă de noi ieri în Cota 3 a fost câștigătoare! Pentru azi, ambele selecții oferite vin iar din Premier League! Începând cu ora 14:00, Southampton întâlnește pe teren propriu Sheffield United, în etapa a 12-a. Recomandăm pariul special „peste 21.5 faulturi”, la cota 1.87, variantă câștigătoare în cel mai recent duel direct (25). Arbitrul întâlnirii este Andy Madley, „fluieras” cu o medie de aproape 24 de faulturi pe meci în acest sezon din Premier League. Dacă Southampton are o medie de 13.1 faulturi pe meci în acest sezon, Sheffield United este și ea aproape, faultand de 11.8 ori în disputele interne.

Începând cu ora 16:15, Tottenham se deplasează la Crystal Palace pentru un derby local al Londrei. Va propunem selecția „peste 40.5 aruncări de la margine”, la cota 1.87, câștigătoare fără probleme în ultimul duel dintre Roy Hogson și Jose Mourinho la cârma celor două formații (55). Dacă Tottenham, primul loc înaintea rundei, este în lupta pentru titlul de campioană a Angliei, Crystal Palace ocupă locul 13 și speră să smulgă puncte din meciurile disputate pe teren propriu. Astfel, cele două variante analizate azi, au o cota totală de 3.49!

„Combo” Cota 3                           
ora 14:00 Southampton – Sheffield United, peste 21.5 faulturi, cota 1.87;
ora 16:15 Crystal Palace – Tottenham, peste 40.5 aruncări de la margine, cota 1.87;
Cota totală: 3.49

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *