Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

GALERIE FOTO: Ion Țiriac s-ar iubi cu Irina Deleanu, super-sexy la 45 de ani!

Ion Țiriac (81 de ani), a fost întotdeauna foarte discret cu relațiile sale, iar acum presa de la noi anunță că milionarul s-ar iubi cu Irina Deleanu (45 de ani), președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică!

Conform ziare.com, Irina Deleanu este nouă iubită a milionarului Ion Țiriac. Președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică are la activ 3 divorțuri până la 45 de ani, iar acum a început să se afișeze cu Ion Țiriac. Cei doi petrec tot mai mult timp împreună și și-au făcut apariția la diferite restaurante. Conform aceleiași surse, milionarul (în euro) își răsfață iubita cu tot felul de cadouri extravagante, fiind mândru și foarte încântat de prezența sa. Ce-i drept, Irina arată fantastic la 45 de ani, iar silueta sa este mereu prezentă pe rețelele de socializare, atât pe Facebook, cât și pe Instagram, unde ea obișnuiește să posteze tot felul de poze sexy.

Cel mai recent, Ion Țiriac a acordat un scurt interviu pentru ProTV, unde anunță ce fel de mâncăruri îi plac. „Nu poţi să te duci undeva fără să te gândeşti la sarmale şi la mămăligă. Adică n-ai cum! Cu tot respectul pentru foie gras şi caviar sau Dom Perignon… Nu, nu! Prefer sarmale, mămăligă, mititei, cozonacii cum îi facem noi. Acum vin aceste sărbători şi fiţi atenţi, aveţi grijă!” a susținut milionarul.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *