Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Divorț cu repetiție în showbiz. Celebrul soț nu a mai convins-o pe sexoasa brunetă să renunțe la despărțire „Aducea frecvent în locuința comună rudele lui”

Chiar în prag de sărbători, o veste neașteptată lovește în showbiz-ul românesc! Pentru a doua oară în decurs de câteva luni, Leo de la Strehaia și Dana Criminala, unul dintre cele mai controversate cupluri de pe scena mondenă, a ajuns la divorț. Dacă, în primă fază, sexoasa brunetă s-a răzgândit, acum pare să fie mai hotărâtă ca niciodată să pună punct mariajului. A înaintat actele pentru desfacerea căsătoriei și revenirea la numele inițial. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor documente unice legate de cel mai nou divorț de pe scena mondenă.

S-au iubit cu pasiune, s-au despărțit cu scandal, s-au împăcat, iar acum au decis să se separe din nou. Leo de la Strehaia și Dana Criminala și-au spus din nou ”Adio”. Dacă, în urmă cu câteva luni, ”Prințul țiganilor” a reușit să o înduplece pe sexoasa brunetă, de data aceasta lucrurile dintre cei doi par că nu mai pot fi reparate, iar divorțul e inevitabil.

Ce scrie în cererea de desfacere a căsătoriei

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, în urmă cu câteva zile, Dana Criminala a depus, la Judecătoria Pitești, cererea de desfacere a căsătorie. (NU RATA: TZANCĂ URAGANUL I-A “FURAT” NORA CELEBRULUI LEO. SEXOASA BRUNETĂ CARE L-A FĂCUT BUNIC PE „PRINȚ” S-AR FI IUBIT ȘI ÎN TRECUT CU VESTITUL MANELIST)

Motivele pentru care solicit desfacerea căsătoriei sunt: concepții diferite despre viață și familie, tulburări de comportament manifestând stări de ambivalență (dublă personalitate).(…)

Menționez că aducea frecvent în locuința comună rudele lui din Strehaia (mama, copii, surori, nurori, nepoți, prieteni) și nu sub formă de vizită, ci la modul să locuiască cu noi, de mai multe ori fiind câte 10 persoane în locuința noastră, lucru care mă deranja și provoca de fiecare dată certuri între noi”, a scris Dana, în cererea de divorț.

Cererea de divorț depusă de Dana Criminala

Mai mult decât atât, focoasa brunetă le-a cerut magistraților revenirea la numele purtat anterior căsătoriei, cel de Bedreag. (CITEȘTE ȘI: “PRINȚUL ȚIGANILOR”, LOVIT ÎN PLIN DE PANDEMIE)

Leo de la Strehaia și Dana Criminala divorțează 

Și-a ”mituit” soția ca să renunțe la divorț

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, în urmă cu câteva luni, Leo de la Strehaia ar fi ”mituit-o” pe Dana Criminala pentru a renunța la depunerea actelor de divorț. Pesemne că marele casting nu a avut rezultatul dorit, iar ”Prințul Țiganilor” s-a văzut nevoit să se întoarcă la brunetă, dar acest lucru se pare că l-a costat extrem de scump. Împăcarea celor doi s-ar fi produs după câteva runde de negocieri serioase.

Leo a «decartat» în contul Danei câteva mii de euro pentru a renunța la acțiunea de divorț. Se pare că și-a dat seama că e dependent de ea și a vrut cu orice preț să o aducă înapoi”a declarat o persoană din anturajul celor doi. (DETALII AICI)

Leo de la Strehaia, lovit în plin de pandemie

Leo de la Strehaia a avut, recent, și alte motive de supărare. „Prințul țiganilor” a dat faliment cu shaormeria din Pitești și a vorbit despre marele său necaz pe contul de YouTube, acolo unde are numeroși urmăritori.

„Prințul Țiganilor” a mărturisit că l-a lăsat la „conducere”, timp de o săptămână, pe Malone, însă în momentul în care a venit în Pitești pentru a vedea cum merg treburile, a rămas șocat.

Mai exact, Leo de la Strehaia a constatat că îi lipsesc 250 de milioane de lei vechi, că marfa nu mai este și că trebuie să o ia de la zero cu afacerea sa.(VEZI ȘI: FOSTA ASISTENTĂ TV S-A CUPLAT CU AMICUL “EX-ULUI”. S-AU FOTOGRAFIAT ÎN IPOSTAZE CARE ÎNLĂTURĂ ORICE DUBIU)

„L-am lăsat pe Malone la shaormerie și eu am plecat la Strehaia, acolo am stat o săptămână. Când m-am întors, nu mai era niciun pic de marfă. L-am întrebat unde sunt banii, a zis că nu știe. Mi-au dispărut 250 de milioane. Mi-a zis un vecin că l-a văzut la aparate, cred că i-a băgat acolo…

L-am înfiat pe Malone, am crezut că e om. A falimentat shaormeria. Acum aștept să-mi dea Patroana bani, să pun iar afacerea pe picioare. Sunt cu ea, sper să fie bine și să se rezolve lucrurile. Chiar caut oameni pe care să-i angajez în Pitești, cine vrea, poate să mă caute. Plătesc foarte bine”, a spus Leo de la Strehaia, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. (VEZI ȘI: FIUL LUI LEO DE LA STREHAIA A AJUNS, DE URGENȚĂ, LA SPITAL: ”A FOST PANICĂ MARE!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *