Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dan Negru filmează Revelionul 2021 în mare secret, dar noi am obținut primele imagini. Ce vedete participă la proiectul demn de o misiune NASA

Nu degeaba simpaticul prezentator de la Antena 1 și-a câștigat renumele de ”Regele audiențelor”. De mai bine de 20 de ani, Dan Negru a spart toate topurile cu emisiunea prezentată în noaptea dintre ani. Conform tradiției, în mare secret, zilele trecute, Dan Negru a pregătit cel de-al 21-lea Revelion, asemenea unui proiect NASA. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite.

A fost forfotă mare în unul dintre cele mai mari centre expoziționale din Capitală. În urmă cu câteva zile, într-unul dintre pavilioanele Romexpo, Dan Negru a pregătit cel de-al 21 Revelion, cu care își dorește să dărâme topurile audiențelor.

Cu toate că a fost o întreagă desfășurare de forte, iar securitatea a fost drastică, CANCAN.RO a reușit să obțină imagini savuroase de la mega-producția pe care ”Regele audienței” o pregătește.

Dan Negru a filmat cel de-al 21-lea Revelion, în mare secret

Nume cu greutate la Revelionul lui Negru

Preț de vreo două zile, pe la platoul de filmare din incinta Romexpo s-a perindat toată ”crema” showbiz-ului românesc. Cu mic, cu mare vedetele autohtone au semnat ”condica lui Dan Negru”.

Printre numele cu greutate care au ajuns să filmeze pentru mega-show se numără, selecționerul U21, Adrian Mutu, fostul antrenor al echipei din Ștefan cel Mare, Cosmin Contra, dar și fostul ministru al Turismului, Elena Udrea. (VEZI ȘI: DAN NEGRU ESTE “TERORIZAT” DE COVID-19. CUM A FOST FOTOGRAFIAT „REGELE AUDIENȚELOR” ÎN TIMP CE PREGĂTEA SHOW-UL DE REVELION)

Viața pe platourile de filmare alături de Dan Negru nu pare să fie tot timpul una roz. Unele dintre vedete abia au avut timp de un moment de respiro. Ca-n vremurile liceului, atunci când aveau câteva minute de pauză, unele dintre acestea profitau la maximum și fugeau după colț, la o țigară sau un selfie cu colegii. Printre artiștii veniți la filmări s-au numărat Dorian Popa, Andreea Bălan, Cătălin Crișan, Ruby sau Connect-R.

(NU RATA: RÂZI CU LACRIMI! CE A SCRIS DAN NEGRU PE INSTAGRAM, DUPĂ CE A VĂZUT OFERTELE DE REVELION ÎN POIANA BRAȘOV: „ÎMI FAC CONCURENȚĂ”)

Filmările pentru cel de-al 21 Revelion prezentat de Dan Negru s-au desfășurat în mare secret

Dan Negru, vedeta cu ”arici” la buzunar!

Nu există român care să nu fi făcut, măcar o dată, revelionul cu Dan Negru. Iar salariul încasat de acesta reflectă… celebritatea lui. Conform playtech.ro: 135.000 de euro pe sezon la Antena 1, respectiv 637.200 lei. Mai mult, de foarte multe ori, Dan Negru a recunoscut că este o persoană zgârcită, iar apropiații susțin că acesta cade de foarte multe ori în extreme, din cauza acestui aspect.(CITEȘTE ȘI: DAN NEGRU ÎI ATACĂ SUBTIL PE ARTIȘTII ROMÂNI CARE CER BANI DE LA GUVERN)

Andreea Bălan, la filmările pentru Revelionul lui Dan Negru

“Regele audiențelor”!

Născut pe 23 februarie 1971 la Timișoara, Dan Negru este un prezentator român, celebru pentru succesul showurilor TV și pentru longevitatea carierei în televiziune. A fost inclus în “Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan formate internaționale de succes în două țări diferite, România și Republica Moldova.

Dan Negru este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 20 ani consecutiv Revelioane televizate, fiind lider de audiență, conform studiilor oficiale. Show-urile sale au avut un impact atât de mare asupra telespectatorilor încât “Fac revelionul cu Negru” a devenit o exprimare clasică pentru cei care petrec noaptea dintre ani acasă, la televizor. (CITEȘTE ȘI: DAN NEGRU, ATAC FĂRĂ PRECEDENT LA PRO TV, DUPĂ CE I-A „FURAT” EMISIUNEA DE LA ANTENA 1)

Dorian Popa, la filmările pentru mega-producția prezentantă de Dan Negru în noaptea dintre ani

Și-a început activitatea la Radio Timișoara în 1991, apoi a activat la TVR din 1994 și din 2000 la Antenă. Este cunoscut pentru show-uri TV care au stabilit recorduri de audiență atât în România, cât și în Republica Moldova: Next Star, Ghicește vârsta (Guess my age), Te pui cu Blondele (Beat the Blondes), Vrei să fii milionar (Who wants to be a millionaire), Batem Palma (Let’s make a deal), Ciao Darwin, Fabrica de staruri (Star Factory), Da sau Nu (Deal or not Deal), Plasa de stele, Competiția, O seară de vis împreună cu Mihaela Rădulescu, Revelioane 1999-2018, Festivaluri Mamaia, Eurovison, Callatis, Academia Vedetelor, Ziua Judecății, Geniali împreună cu Simona Gherghe, Jocuri la Saint Tropez (Jeux sans Frontieres) sau Echipa Fantastică. (NU RATA: SONDAJ DE OPINIE. CE CRED ROMÂNII DESPRE CORONAVIRUS ÎN PLINĂ PANDEMIE. TU CE PĂRERE AI DESPRE COVID-19? A FOST CREAT ÎN LABORATOR SAU NU?)

Din 2010 este moderator TV și în Republica Moldova la televizunea Prime, cu emisiunile: “Vrei să fii milionar?”, “Da sau Nu?”, “Fabrica de staruri”, “Roata Norocului”.

În 2010 a lansat, la editura Corint cartea “Amintiri în alb-negru” cu o prefață semnată de Mihaela Rădulescu și ilustrată de caricaturistul Ștefan Popa Popa’s.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *