Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cea mai tânără concurentă de la „Ferma” e anti-fiță. Cum am filmat-o când a plecat de la „muncă”

Cea mai tânără concurentă de la „Ferma” nu este fițoasă deloc! Dacă lumea se aștepta s-o vadă pe Elena Chiriac la volanul unui bolid de lux, ei bine… CANCAN.RO, vă prezintă în exclusivitate imagini care vă arată contrariul. Finalista show-ului de la Pro TV se plimbă pe străzile din Capitală cu o ”bijuterie românească”.

Zilele trecute, Elena Chiriac s-a dus la sediul PRO TV. După ce și-a rezolvat treburile cu șefii din trust, Elena Chiriac a părăsit clădirea. Îmbrăcată lejer, cu un trening, geacă neagră, pantofi sport și ochelari de soare, finalista show-ului de la Pro TV era extrem de atentă la mesajele pe care le primea.

Elena Chiriac a butonat telefonul continuu, zâmbind larg, semn că discuția mergea ca pe roate. A fost atât de acaparată de conversație încât a uitat chiar și de masca de protecție. După câteva minute, când a luat o pauză, șatena și-a adus aminte de noile restricții impuse de autorități și și-a pus masca. Apoi, s-a îndreptat spre mașină, în timp ce îi ținea companie la telefon persoana cu care se conversa prin mesaje.

Elena Chiriac merge cu Dacia

Nu mică le-a fost mirarea trecătorilor când au văzut că Elena Chiriac se urcă la volanul unei… Dacii. Se pare că finalista show-ului de la Pro TV nu se dă în vânt după bolizii de lux și preferă să conducă o mașină… decentă în rândul muritorilor de rând. A pornit motorul și a plecat de pe loc, fără să fie afectată însă de mirarea unora care au recunoscut-o.

Elena Chiriac, printre finaliștii de la “Ferma. Orășeni vs săteni”

La 18 ani, Elena Chiriac a acceptat provocarea venită din partea producătorilor de la “Ferma. Orășeni vs săteni”, emisiune difuzată la Pro TV. Astfel, ea a devenit cea mai tânără concurentă.

Fosta sportivă, Andrei Stoica, Anna Lesko, Viviana Sposub și Augustin Viziru s-au aflat printre finaliștii show-ului de la Pro TV. În finală, Elena Chiriac s-a duelat cu Augustin Viziru însă a fost înfrântă. Actorul a câștigat ultima probă din concurs și a intrat, astfel, în posesia marelui premiu în valoare de 50.000 de euro. (CITEȘTE ȘI: “KARATISTA” DE “FERMA” UMBLĂ NOAPTEA PRIN ORAȘ CU “GARDĂ DE CORP”. CINE ESTE BĂRBATUL CARE O ÎNSOȚEȘTE PESTE TOT)

”Suntem amândoi câștigători. De când am intrat în concursul ăsta a fost alături de mine. Ea a câștigat foarte mult. Și mă bucur tare mult pentru ea. O să fiu alături de Elena atunci când va avea nevoie”, declara Augustin Viziru.

Augustin Viziru și Elena Chiriac, în finala ”Ferma”

Elena Chiriac a fost model și campioană la Taekwondo

Elena Chiriac locuiește, în prezent, în Londra cu mama ei. Tânăra revine ori de câte ori poate în România, pentru că aici are mulți prieteni, dar și amintiri de neprețuit. Elena Chiriac este multiplă campioană la Taekwondo și de când era copilă a făcut sport.

Pe lângă această pasiune și medaliile pe care le-a câștigat de-a lungul timpului, ea a fost și model, a studiat actoria în Londra și se consideră o persoană puternică care a făcut față provocărilor vieții cu brio. (VEZI ȘI: CEA MAI TÂNĂRĂ CONCURENTĂ DE LA “FERMA” A RĂMAS FĂRĂ SUTIEN, IAR CAMERELE AU ÎNREGISTRAT TOT)

“Faptul că locuiesc într-un oraș cosmopolit, mă face să îmi doresc să mă apropii mai mult de viața pe care au trăit-o bunicii noștri. Știu că pot duce și lupta asta”, a declarat Elena Chiriac înainte să intre în competiția acerbă, potrivit ferma.protv.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *