Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Vot suspendat la Galați din cauza unui incident la urne. Ce s-a întâmplat în secția de votare

 

Incident la urne din cadrul alegerilor parlamentare a avut loc la Galați.

Incidentul  a avut loc, în această dimineață, la Galați. A fost raportat faptul că două persoane nu au putut să voteze, deși s-au prezentat la urne încă de la prima oră a zilei. Asistenta din localitate care trebuia să le ia temperatura, nu ajunsese la muncă, așa că oamenii n-au putut intra în secția de votare. Ulterior, după ce cadrul medical și-a făcut apariția, oamenii și-au putut exercita dreptul de vot.

6 Decembrie, ziua alegerilor parlamentare

Astăzi au loc alegerile parlamentare și încă de dimineață, oamenii au mers către urnele de vot pentru a-și susține candidații. În cadrul alegerilor parlamentare 2020, prezența la vot va fi comunicată în timp real de BEC (Biroul Electoral Central), pe durata întregii zile. Acesta date sunt obținute din secțiile de votare, prin intermediul Sistemul informatic de monitorizare a prezenței la vot (SIMPV).

Până la ora această oră , potrivit datelor furnizate de BEC, la vot au participat peste 1.102.946 de alegători, adică un procent de 6,06 %. Județele fruntașe sunt  Mehedinți și Olt, cu o prezență de 8,73%, respectiv 8,38%.

 

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *