Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Top 50 de vedete așa cum nu ar fi vrut să se „prezinte” niciodată. Pe ce locuri se află Amna, Andreea Mantea sau Delia

CANCAN.RO le-a întâlnit adesea pe celebrități în ipostaze incendiare. În acest weekend, vă prezentăm însă un inedit Top 50 al vedetelor așa cum nu ar fi vrut să se „prezinte” niciodată în spațiul public.

Ce fețe au vedetele atunci când sunt luate prin surprindere sau fotografiate din unghiuri nu tocmai favorabile? Sau când se strâmbă intenționat? Noi am făcut un top! În ciuda faptului că ne-am obișnuit cu ele în postura de dive sexy, vedetele noastre au fost prinse și pe picior greșit. Ce-i drept, ”zânele” se pot controla… dar la un moment dat expresia feței le trădează.

De multe ori, însă, aceste gesturi sunt involuntare. Chiar și așa… cele mai amuzante ipostaze în care au fost surprinse vedetele, mai exact momentele în care acestea se strâmbă sau pur și simplu sunt prea expresive… fac deliciul publicului. (VEZI ȘI: TOP 30 VEDETE CARE “S-AU JUCAT” CU SUTIENUL PE PLAJĂ)

Loredana Groza, ca la dentist!

La 50 de ani, Loredana Groza arată ca la 30! Ce-i drept, artista trage din greu la sală pentru a avea un trup fără cusur. Conștientă, de altfel, de atuurile sale, îndrăgita cântăreață nu ezită să se pozeze în ipostaze uneori năucitoare. De asemenea, Loredana Groza a fost dintotdeauna discretă în legătură cu anumite tratamente la care ar fi apelat însă multe voci susțin că vedeta ar fi trecut de multe ori pragul medicului estetician, care a ajutat-o să aibă un chip și un trup impecabile.

În ciuda faptului că are o prezență scenică din cele mai plăcute… artista a fost surprinsă și în unghiuri care nu o prea avantajau. (NU RATA: LOREDANA GROZA S-A ÎNTORS ÎN TIMP 30 DE ANI. CUM AM FILMAT-O CHIAR CÂND A IEȘIT DE LA SALON)

Loredana Groza, prinsă pe ”picior greșit”

Iar din topul inedit nu lipsesc Amna, Antonia, Inna, Andreea Marin, Andreea Mantea,  Delia, Mihaela Rădulescu, Oana Roman, Anda Adam ori Brigitte Pastramă. GALERIA FOTO așteaptă cu nerăbdare să fie vizualizată. Așa că, dragi cititori, aveți ocazia să le observați îndeaproape pe vedetele care au fost „prinse” în ipostaze în care nu ar fi vrut să se „prezinte” niciodată.

(CITEȘTE ȘI: TOPUL CELOR MAI SCURTE FUSTE DIN SHOWBIZ! CE LOC OCUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU, ANDREEA MARIN SAU OANA ZĂVORANU)

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *