Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mesajul emoționat postat de tatăl lui Marius Rădoi, tenismenul care a murit într-un accident de mașină la vârsta de 19 ani. „Durerea în suflet pe care o am să nu o aibă nimeni”

Comisarul șef Cristian Rădoi, adjunctul Poliției Olt, tatăl sportivului de performanță, care în noaptea de miercuri spre joi a murit în cumplitul accident produs pe Drumul Național 65 – European 574, în satul Negreni, orașul Scornicești, a postat un mesaj sfâșietor pe pagina de Facebook a tânărului de 19 ani.

Bărbatul și-a mărturisit suferința și le-a mulțumit tuturor celor care au fost alături de el și familia sa în ultimele clipe pe care le-a petrecut cu acesta. (CITEȘTE ȘI: APROPIAȚII LUI MARIUS RĂDOI, OMAGII CARE ÎȚI SFÂȘIE INIMA: “PUTERE PĂRINȚILOR ȘI SURIOAREI SĂ «TREACĂ» PRIN ACEASTĂ DURERE!”)

„Bună ziua oameni frumoși!!! Sunt tatăl lui Marius! Durerea în suflet pe care o am să nu o aibă nimeni, niciodată!!! Nu există cuvinte de prețuire pentru dumneavoastră oameni frumoși cei care l-ați cunoscut, ați fost alături de copilul meu în timpul vieții dar și pentru ultima oară!!! Nu mi-am dat seama cât de mult este iubit!!!

Pentru mine ziua de 2 Decembrie nu mai există!!! Doamne, Dumnezeule mare te rog să ai grijă de MARIUSICĂ, acolo unde l-ai luat iar mie dă-mi putere ca împreună cu sprijinul moral al dumneavoastră să trec peste cumplita tragedie!!! Doamne, Dumnezeule mare te rog să faci cumva ca aceste nenorociri să nu mai existe în viața nimănui!!! Doamne odihnește-l în pace și liniște, până voi ajunge și eu…”, este mesajul postat de Cristian Rădoi, pe pagina de socializare a băiatului său.

Marius Rădoi a fost condus pe ultimul drum

Mesajul bărbatului a venit la o zi după ce adjunctul IPJ, familia și toți cunoscuții lui Marius l-au condus pe acesta pe ultimul său drum, acesta fiind înmormântat în Cimitirul Strehareți din Slatina. (VEZI ȘI: TENISMENUL MARIUS RĂDOI A MURIT ÎNTR-UN ACCIDENT LA VÂRSTA DE 19 ANI. FIUL ADJUNCTULUI IPJ OLT ERA SINGUR ÎN MAȘINĂ | VIDEO)

La numai 19 ani, Marius Rădoi, proaspăt student și sportiv de performanță, fiind câștigător al mai multor medalii la competiții de tenis de masă desfășurate de-a lungul ultimilor ani, a murit în groaznicul accident de la Negreni. Tânărul, care la începutul lunii ianuarie 2021 ar fi împlinit 20 de ani, venea singur cu autoturismul dinspre Pitești și într-o curbă, se pare din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, ar fi derapat, a pierdut controlul volanului și a intrat violent cu mașina într-un cap de pod de la marginea drumului.

Găsit la fața locului în stare de inconștiență, salvatorii de pe echipajele de prim ajutor care au intervenit la accident, dar și medicii de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, au făcut tot ceea ce au putut pentru a-l salva pe Marius, însă încercările acestora au fost în zadar.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *