Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ion Iliescu nu va vota! Soția fostului președinte dezvăluie motivul ascuns

 

Ion Iliescu nu va vota la alegerile parlamentare 2020, asta după ce fostul Președinte al României nu s-a prezentat nici la alegerile locale. Motivul din cauza căruia Ion Iliescu nu-și exercită dreptul la vot a fost explicat chiar de către soția lui, Nina.

Ion Iliescu nu se va prezenta astăzi la vot din cauza virusului COVID-19 care a făcut ravagii în România și în lume. Tot din același motiv, fostul președinte nu va solicita nici urna mobilă. Atât el cât și soția lui, Nina, se tem de SARS-CoV2 și fac tot ce le stă în putere pentru a se proteja. Mai ales că cei doi au împlinit în luna martie a acestui an, 90 de ani și intră în grupa persoanelor cu risc crescut.

Partenera de viață a lui Ion Iliescu a povestit că starea de sănătate a soțului ei este una foarte bună și că în această perioadă evită să intre în contact cu prea mulți oameni, preferând să se protejeze și să stea în casă. Teama fostului politician de a merge la vot este cu atât mai mare cu cât a aflat că șefa secției unde obișnuiau să meargă a avut COVID-19.

Soții Iliescu s-au testat de Covid-19

Soția fostului președinte, Nina a menționat că au făcut testul pentru a vedea dacă au contractat virusul SARS-CoV2, iar rezultatul a fost negativ. De asemenea, Nina Iliescu a mărturisit că în această perioadă se bucură de un mic ajutor în casă.

,,Suntem acasă, suntem în ordine. Vineri a și ieșit din casă de trei ori că a mers la stomatolog. Nu avem coronavirus, am făcut testul și nu avem.  Nu am cerut urna mobila de data asta. Și după aia am constatat că șefa secției respective a avut coronavirus și de regulă șefa venea cu urna.

Și am zis să ne învățăm minte, nu mai cerem. În general nu am ieșit, nu am ieșit, dar am avut… avem și un ajutor în gospodărie. De 4 ori pe săptămână, o zi pe săptămână facem curățenie generală cu ajutorul unei firme care trimite 2 doamne, nici ele nu au, nici noi nu avem (n.r. coronavirus). Băieții de la SPP întotdeauna intră cu mască și se dezinfectează pe mâini”a declarat Nina Iliescu pentru Realitatea Plus.

Ion Iliescu, a treia a oară când refuză să voteze

Este pentru a treia oară când Ion Iliescu refuză să voteze și nu solicită nici urnă mobilă. El a fost absent și în 2019, la alegerile europarlamentare, atunci când a spus că nu va merge la vot pentru că are doar o secție deschisă în zona în care locuiește.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *