Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Graviduța Gina Pistol rămâne șefă la „aprovizionare” chiar dacă i-a crescut burtica. Cum am filmat-o la piață, în plină acțiune

Peste câteva luni, Gina Pistol va deveni pentru prima oară mămică. Prezentatoarea „Chefi la cuțite” abia așteaptă să-și strângă fetița la piept, dar până atunci își împlinește toate poftele de graviduță. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu Gina Pistol. Iubita lui Smiley nu-și mai închide paltonul, după ce i-a crescut vizibil burtica, dar nu renunță la „antrenamentul” cu sacoșe.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe simpatica prezentatoare de la Antena 1 în Piața Floreasca din Capitală, în timp ce făcea aprovizionarea pentru casă. Îmbrăcată casual, cu un palton gros, maroniu, pantaloni largi, cămașă, bocanci și un fes în tendințe, Gina Pistol a dat fuga la piață. Cu masca ”la purtător”, iubita lui Smiley a ales cu grijă cele mai proaspete fructe și legume. A plătit, iar apoi s-a îndreptat spre bolidul ei de lux.

Gina a făcut aprovizionarea completă

Burtica crește pe zi ce trece, iar Gina nu-și mai poate închide paltonul. Chiar și așa, însă, vedeta nu renunță la ”antrenamentul” cu sacoșe. Din piață, Gina s-a dus glonț la un restaurant din Capitală pentru a-și procura alte bunătăți, gata preparate. Nu de alta, dar atunci când vine vorba de pofte… blondina nu stă pe gânduri!

Nu a făcut rabat de la nimic, așa că a fost nevoie de ajutorul unei angajate pentru a duce gustările la mașină. Ulterior, prezentatoarea TV s-a îndreptat direct spre casă, pentru a se înfrupta din bunătăți.

Gina Pistol e ”șefă” la aprovizionare

Decizia luată de șefii de la Antena 1, după ce Gina Pistol a rămas însărcinată

În câteva luni, Gina Pistol își va strânge pentru prima oară fetița la piept. Viitoarea mămică este extrem de grijulie și, la recomandarea medicilor, vrea să fie cât mai liniștită și să nu depună eforturi foarte mari.

Deși lumea se aștepta ca Gina Pistol să ia o pauză de la televiziune, vedeta nu renunță la filmările pentru show-ul ”Chefi la cuțite”! Iubita lui Smiley nu vrea să-și lase baltă colegii, acum, pe ultima sută de metri, așa că producătorii emisiunii au decis să-i ușureze treaba Ginei Pistol. (CITEȘTE ȘI: SMILEY, DECLARAȚIE DE DRAGOSTE PENTRU GINA PISTOL. FANII S-AU TOPIT CÂND AU VĂZUT MESAJUL)

Aceștia au decis să îi aducă o asistentă, care să o ajute pe vedetă și să nu mai petreacă atâtea ore stând în picioare.

Gina și Smiley, emoționați pe YouTube

Gina Pistol se află în al doilea trimestru de sarcină și, potrivit apropiaților ei, a fost nevoită să mai anuleze din evenimente pentru a nu fi supusă stresului și oboselii.

La sfârșitul lunii septembrie, viitorii părinți au făcut un video emoționant în care au anunțat și sexul bebelușului. (VEZI AICI: SMILEY&GINA PISTOL, LUAȚI PRIN SURPRINDERE DE ROLURILE DE VIITORI PĂRINȚI)

„Noi acum înseamnă trei! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am stiut că totul este bine…

Când i-am auzit prima dată inima bătând, mi-a fugit pământul de sub picioare, aveam confirmarea că va fi bine. A fost o surpriză că am rămas însărcinată, eu credeam că sunt obosită şi că am o dereglare hormonală. Când am făcut testul şi i-am spus lui Andrei, pur şi simplu ne uitam unul la altul şi ne-a bufnit râsul, nu ne venea să credem”, a spus Gina Pistol în filmulețul postat pe Youtube.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *