Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dosarul soțului Oanei Zăvoranu ajunge în instanță. La ce concluzie au ajuns procurorii

În urmă cu aproximativ trei ani, la mega-pomana organizată de Oana Zăvoranu, soțul acesteia a fost acuzat că a lovit un jurnalist. Dosarul lui Alex Ashraf a ajuns abia acum pe masa instanței de judecată. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile de ultimă oră.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a aflat amănunte uluitoare legate de dosarul în care soțul Oanei Zăvoranu a fost acuzat de lovire și alte violențe.

Momentul în care Alex Ashraf s-a repezit la jurnalist

În urmă cu aproximativ trei ani, soțul vedetei a fost în prim-planul unui moment controversat. La mega-pomana organizată de „Zăvo”, care ar fi împărțit atunci haine de 200.000 de euro, la un moment dat, lucrurile ar fi degenerat, iar Alex Ashraf s-ar fi îmbrâncit cu un reporter.

Obiectul dosarului: confimarea renunțării la urmărirea penală

La scurt timp după incident, jurnalistul și-a scos un certificat de la IML și a depus o plângere pe numele lui Alex Ashraf. Din câte se pare, la trei ani de la incident, procurorii au tras linie și au ajuns la o concluzie, trimițând dosarul în fața instanței de judecată.

Potrivit unor surse din mediul judiciar, în urmă cu câteva zile, pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 din Capitală a fost deschisă o acțiune de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 din Capitală ce are ca obiect confirmarea renunțării la urmărirea penală.

Nu este cert dacă Alex Ashraf și jurnalistul agresat ar fi ajuns la un consens sau procurorii au conchis că soțul Oanei Zăvoranu nu este vinovat.

Cu toate acestea, partenerul de viață al Oanei nu poate răsufla ușurat. Dacă cea de-a doua variantă este valabilă, reporterul poate cere în instanță ca dosarul să fie retrimis către procurori. Oricum ar sta lucrurile, CANCAN.RO vă va prezenta, în premieră, detaliile. (CITEȘTE ȘI: LOREDANA CHIVU NU ÎNTOARCE ȘI CELĂLALT OBRAZ. CUM RĂSPUNDE DUPĂ CE OANA ZĂVORANU A „SFĂTUIT-O” SĂ CULTIVE MORCOVI SUB UNGHII)

Dosarul soțului Oanei Zăvoranu ajunge în instanță

Jurnaliștii prinși în altercație cu Alex, declarații incredibile

“Mi-a băgat un mare pumn în faţă. Şi după aceea a sărit şi pe colegul meu. Nu mi se pare normal. Şi uite, i-am rugat pe colegii de la Jandarmerie, uite, pe domnul şi pe domnul – şi domnii s-au uitat. Apoi m-a prins în porţi, alţi pumni şi acolo! Da, soţul şi un agent de la pază. Pe mine m-a lovit soţul Oanei, pe colegul meu, agentul. Pe colegul meu l-au luat, i-au pus cătuşele. El s-a băgat pentru că mi-a ţinut mie apărarea, nu e normal? (…).”,a declarat unul dintre reporterii prinși în altercație.

Cu câteva ore înainte să fie prins în scandal, soţul Oanei Zăvoranu a mărturisit că e şocat de mulţimea de oameni venită să ia câte ceva din donaţia făcută de vedetă.

„Sunt foarte obosit, lumea se îmbulzeşte. Oamenii trebuie să aibă un pic de respect pentru locatarii care locuiesc aici. (…) Asta nu înseamnă civilizaţie, ci nebunie. Sunt mult mai mult de 500 de persoane. Am mesaje cu oameni care au venit de la Arad sau Braşov, cu trenul, doar să facă o poză cu Oana. Oamenii se împing, le-am spus să aştepte”, a declarat Alex Ashraf la o emisiune TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *