Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dansatoarea de la „Românii au talent” i-a „sustras” iubitul fostei asistente TV. Doar pandemia le-a împiedicat să își „regleze conturile”

Mega-controversă între ”bombardierele” din oraș. Disputa s-ar fi declanșat după ce sexy-dansatoarea la bară de la ”Românii au talent” i-ar fi „sustras” iubitul fostei asistente a lui Dan Capatos. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro am intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de cea mai nouă controversă de pe scena mondenă de la noi din țară.

E ”deranj” mare între ”bombardierele” din oraș. Totul se pare că a început după ce sexoasa dansatoare la bară Larisa Bercea s-a combinat cu fostul iubit al Loredanei Chivu.

Conflictul ar sta să „explodeze”

Potrivit surselor noastre, de ceva vreme, sexy-dansatoarea la bară de la ”Românii au talent” ar fi început o relație cu Mihai Colesnicov, nimeni altul decât fostul iubit al Loredanei Chivu. Cu toate că Larisa Bercea ar fi încercat să-și țină noua idilă departe de ochii curioșilor, faptul că sexoasa brunetă a bifat o nouă cucerire a ieșit rapid la iveală. (NU RATA: LOREDANA CHIVU E DEVASTATĂ DIN CAUZA DOSARULUI DE LA DIICOT)

Vestea că ”fostul” s-a combinat cu una dintre cele mai apreciate dansatoare la bară se pare nu i-a picat chiar bine fostei asistente TV, care oricum nu prea o avea la suflet pe Larisa. Acum, potrivit surselor noastre, între cele două tensiunile ar fi căpătat cote inimaginabile și doar interdicțiile impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus au afăcut ca cele două ”bombardiere” din oraș să nu dea nas în nas și să ”își regleze conturile”.

Conflictul mocnit dintre cele două stă ”explodeze”, iar CANCAN.RO promite că o să vă țină la curent cu toate noutățile și în acest caz. (VEZI ȘI: „EX”-UL BIANCĂI DRĂGUȘANU „A DAT-O ÎN BARĂ” CU DANSATOAREA DE LA „ROMÂNII AU TALENT”)

”Fostul” Loredanei Chivu s-a combinat cu Larisa Bercea

Loredana Chivu și Mihai, audiați la DIICOT

În urmă cu aproximativ doi ani, Loredana Chivu a traversat una dintre cele mai negre perioade din viață. Fosta asistentă a lui Dan Capatos a fost nevoită să dea cu subsemnatul în fața procurorilor de la Crimă Organizată din cauza faptului că iubitul ei de la acea vreme a fost implicat într-un mega-dosar de fraudă informatică.

Loredana Chivu și fostul ei iubit, Mihai Colesnicov, au fost audiați la DIICOT

Au locuit doi ani împreună

”Este adevărat că s-a creat nebunie pe pagina mea de socializare pentru că am postat imagini cu mine și Mihai, iubitul meu. E prima oară când fac asta. Am avut iubiți, am avut relații de lungă durată, relații care au ținut și câțiva ani, însă am preferat să-mi țin viața privată departe de ochii curioșilor.

Acum am simțit să fac asta. Suntem împreună de doi ani, e adevărat că ne-am despărțit acum câteva luni, dar ne-am dat seama că nu putem unul fără celălalt.

Deși a trecut timpul, noi tot ne gândeam unul la celălalt… Nu obișnuiam să mă afișez cu iubiții. Cu Mihai am locuit doi ani în aceeași casă, am trăit ca o familie și n-a știut nimeni. Ne-am despărțit și iată că ne-am împăcat.

Am pus la punct niște detalii, ca să nu mai existe discuții între noi, și am decis de comun acord să nu ne mai ascundem, să ne asumăm. Ne dorim să fim împreună, avem planuri serioase de viitor, ne dorim să ne achiziționăm o locuință împreună… și lucrurile să meargă de la sine, pe un făgaș normal”, a declarat, la un moment dat, Loredana Chivu, în cadrul unei emisiuni TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *