Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

A vrut să scoată din țară un BMW Seria 7, dar a rămas fără mașină. Ce au descoperit polițiștii de frontieră de la vama Giurgiu

Polițiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat un autoturism de lux, în valoare de peste 194.000 lei, căutat de autoritățile din Marea Britanie, informează un comunicat al instituției.

În data de 03.12.2020, în jurul orei 18.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră, un cetățean român, în vârstă de 35 ani, la volanul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria. Cu ocazia verificărilor suplimentare, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie.

Bărbatul este cercetat în stare de libertate

În cauză, polițiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tăinuire, faptă prevăzută și pedepsită de art. 270, alin. 1, Cod Penal, persoana în cauză fiind cercetată în stare de libertate.

Autoturismul, în valoare de 194.800 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției până la finalizarea cercetărilor.

VEZI ȘI: „CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA, 6 DECEMBRIE. CÂȚI ROMÂNI S-AU INFECTAT CU NOUL CORONAVIRUS, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE „

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *