Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Petrecere cu mai mulți invitați în Ialomița! Distracția a fost întreruptă de polițiști. Invitații au primit amenzi

În ciuda restricțiilor impuse de autorități și a virusului care face ravagii un bărbat de 51 de ani, din Județul Ialomița, a dat o petrecere cu mai mulți invitați. Toată distracția a fost oprită de polițiști, iar cei prezenți au fost sancționați.

Evenimentul a avut loc în orașul Urziceni, județul Ialomița. Oamenii legii din Urziceni s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unei petreceri la locuința unui bărbat în vârstă de 51 de ani, din oraș. La fața locului au fost găsite 12 persoane. În urma intervenției autorităților, petrecerea a fost oprită, iar invitații sancționați. (CITEȘTE ȘI: UNDE-I LEGE, NU-I TOCMEALĂ! POLIȚIȘTII AU INTERVENIT ÎN FORȚĂ ȘI AU SPART O PETRECERE DE MAJORAT DIN VASLUI)

În locuința bărbatului au fost găsite 12 persoane, care au fost sancționate cu 24.000 de lei pentru încălcarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei. Petrecerea a fost întreruptă, iar participanții au părăsit locația.

Potrivit Mediafax, polițiștii ialomițeni au intensificat verificarea respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei Covid-19. Astfel, a fost descoperită petrecerea. (VEZI ȘI: ADI MINUNE ȘI TZANCĂ URAGANUL, PREZENȚI LA O PETRECERE OPRITĂ DE POLIȚIE. SUMA COLOSALĂ PE CARE AU PRIMIT-O AMENDĂ)

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *