Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Loredana Chivu nu întoarce și celălalt obraz. Cum răspunde după ce Oana Zăvoranu a „sfătuit-o” să cultive morcovi sub unghii. „Pe Pepe îl știu, dar nu știu cine este fosta soție”

În urmă cu câteva zile a fost rândul Loredanei Chivu să fie luată la rost de Oana Zăvoranu. Fosta asistentă TV se pare însă că nu a lăsat polițele neplătite. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile ei neașteptate.

Oana Zăvoranu pare să fie de neoprit. După atacurile fulminante la adresa Adelinei Pestrițu, Oanei Roman, Cristinei ICH – și lista continuă – se pare că, zilele trecute, a venit și rândul fostei asistente TV Loredana Chivu. Zăvo s-a arătat de-a dreptul ”nemiloasă” cu sexoasa blondină.

După ce Oana Zăvoranu a primit pe Instagram un mesaj din partea unui internaut care îi arată unghia Loredanei Chivu, bruneta a făcut un screenshot și l-a postat pe Instagramul ei, alături de un mesaj vitriolant. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU O IA LA BANI MĂRUNȚI PE IUBITA LUI ALEX PIȚURCĂ)

„Când facem reclamă la ochelari Balmain fake, ne spălăm și noi jegul care colcăie sub gheare, îngălatoooo! Morcovi nu pui sub unghii? Că pot crește liniștiți… zic. Vomit, nu mai pot. De ce îmi trimiteți poze de-astea?”, a scris Oana Zăvoranu, în dreptul postării sale.

Oana Zăvoranu a atacat-o „la baionetă” pe fosta asistentă TV

Reacția savuroasă a Loredanei Chivu

Din câte se pare, fosta asistentă TV n-a lăsat lucrurile la voia întâmplării.  Întrebată de reporterii CANCAN.RO despre postările care au fost făcute pe Instagram de Oana Zăvoranu și despre atacurile dure la adresa ei, Loredana Chivu i-a întors-o lui „Zăvo”, într-un mod de-a dreptul surprinzător. (NU RATA: TOP 20 OANA ZĂVORANU! HITLER SAU VLAD ȚEPEȘ SE REGĂSESC PE LISTĂ)

”Pe Pepe îl știu, dar nu știu cine este fosta soție. Nu îmi amintesc. A trecut ceva timp, m-am uitat la televizior, dar nu îmi sună cunoscut.(…) Eu nu sunt influencer, n-am fost niciodată influencer. Sunt fostă asistentă TV, sunt o femeie puternică și capabilă, dar niciodată nu m-am intitulat sau considerat influencer”, a declarat Loredana Chivu, pentru CANCAN.RO.

Loredana Chivu, reacție uluitoare după ce a fost luată în vizor de Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu dă drumul la marele show televizat

Oana Zăvoranu a pornit un devastator război contra fetelor de oraș care-și spun influencere. Iubita lui Alex Ashraf anunță ca va fi mare show televizat, în direct, cât de curând. Este vorba despre un canal de YouTube pentru o emisiune la care Oana lucrează de ceva vreme.

”Mai este puțin și vine pe canalul meu de YouTube cea mai șmekeră emisiune Ever. Muncim din greu, pregătim teasere pe Insta, Fb, YouTube, este o emisiune la care lucrează multă lume, tip TV, nu este genul de vrăjeală filmată cu telefonul!”, a fost mesajul Oanei Zăvoranu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *