Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Eveniment neprevăzut pe Aeroportul Otopeni. Un avion a fost întors la sol din cauza unei „indicații neconforme”

Un incident a avut loc pe Aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni. Un avion cu pasageri, ce avea ca destinație Londra, a fost întors la sol. În urma evenimentului neprevăzut cursa va avea o întârziere de 120 de minute.

Cursa aparține companiei Tarom și trebuia să zboare din București spre Londra, însă aeronava a fost întoarsă din drum, sâmbătă după-amiază, din cauza unei „indicații neconforme”. Zborul programat București – Londra va avea o întârziere de aproximativ două ore, anunță Tarom. (CITEȘTE ȘI: UN AVION CU 84 DE PASAGERI, LA UN PAS DE CATASTROFĂ PE AEROPORTUL BĂNEASA! A ATERIZAT PE O ARIPĂ | VIDEO)

„Aeronava Boeing 737-800NG a decolat la ora programată, însă la scurt timp după a fost identificată o indicație neconformă. În acest sens, pentru siguranța pasagerilor, echipajul a luat decizia de a întoarce aeronava la bază, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă Bucurști”, anunță compania.

Pentru a ajunge la destinație, pasagerii și bagajele lor vor fi transferați către o altă aeronavă pregătită să zboare spre Londra. (VEZI ȘI: UN AVION TAROM A ATERIZAT DE URGENȚĂ PE AEROPORTUL OTOPENI)

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *