Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Antena 1 își execută silit „Burlacul”. Ce sumă are de recuperat postul de televiziune de la vedeta Survivor

Bogdan Vlădău se confruntă cu o situație mai puțin plăcută. După ce a pierdut „războiul” cu Antenele, ”Burlacul” a ajuns să fie executat silit. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră legate de cel mai recent proces în care a fost implicat Bogdan Vlădău.

Zilele trecute, cel mai bun prieten al lui Victor Slav a primit o veste uluitoare. Pentru că nu și-ar fi încheiat definitiv socotelile cu Antenele, ”Burlacul” a fost acționat în instanță de reprezentanții televiziunii. Pe rolul Judecătoriei Cornetu s-a aflat cererea de executare silită depusă de reprezentanții Antena TV Group împotriva debitorului Bogdan Vlădău.

”Burlacul”, bun de plată!

Magistrații de la Judecătoria Cornetu au admis cererea de încuviințare a executării silite a fostului ”Burlac” de către Antene. (CITEȘTE ȘI: GINA CHIRILĂ ARATĂ FENOMENAL DUPĂ NAȘTERE! CUM A FOST FOTOGRAFIATĂ DE BOGDAN VLĂDĂU ÎN LENJERIE INTIMĂ, CU FETIȚA ÎN BRAȚE)

”Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu reprezentat de Decizia nr. 959 din data de 27.05.2020 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în Dosarul nr. 8140/3/2017, pentru recuperarea sumei de 5.000 de lei reprezentând debit, precum şi a cheltuielilor de executare, prin toate modalităţile de executare silită, în dosarul de executare nr. 1513/SS/2020.

Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia magistraților.

”Burlacul” – Bogdan Vlădau, executat silit de Antena 1

Bogdan Vlădău, tată de fată

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au devenit părinți în luna mai a acestui an, iar micuța lor a primit nota 10 la naștere. Fericiții părinți au anunțat momentul pe o rețea socială.

Mesajul Ginei Chirilă la nașterea fiicei sale și a lui Bogdan Vlădău

Atât”, a scris Gina Chirilă pe Instagram, pe o poză cu fetița, adăugând și o inimioară mesajului.

Ce spunea Gina Chirilă înainte de naștere

Mă întreabă multă lume zilele astea dacă nu îmi este frică să nasc pe vreme de pandemie… am să vă răspund aici și sper să vă motivez cumva și să vă conving în același timp cât de important este să stam în izolare, să fim înțelegători, selectivi și receptivi la informațiile din jurul nostru!

Aleg să nu îmi fie frică, ci să respect măsurile pe care fiecare dintre noi trebuie să le urmeze (gravidă sau nu) pentru a trece cu bine prin această perioadă. (NU RATA: CUM ARATĂ GINA CHIRILĂ, SOȚIA LUI BOGDAN VLADĂU, ÎNSĂRCINATĂ ÎN 8 LUNI! MULTE MĂMICI AR VREA SĂ AIBĂ SILUETA EI)

Așa ca apelez la voi, la înțelegerea voastră în ceea ce privește importanța normelor de igienă și izolare din această perioadă, pentru a ieși învingători, educați, liniștiti și de ce nu, mai buni din aceasta experiență”, a scris Gina.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *