Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Sfatul zilei de sambata, 5 decembrie 2020. Atentie la starile emotionale

Sfatul astrologului pentru ziua de sambata. O zi cu energie puternica si luminoasa, care va va ajuta sa rezolvati chiar si cele mai dificile probleme, scrie noutati.info.

In aceasta zi, va fi posibil sa faceti pace cu oamenii cu care ati avut neintelegeri, sa gasiti raspunsuri la intrebari care au parut insolubile pana acum si chiar sa realizati care este scopul vietii voastre.

Berbec (21.03 – 20.04)

Oscilatia emotionala care iti va testa puterea in aceasta zi poate fi depasita intr-un singur mod. Implica-te in munca cat mai mult posibil.

Taur (21.04 – 21.05)

Energia cu care va vor inzestra astelele astazi trebuie folosita cu intelepciune si din punct de vedere economic. Impicati-va in activitatile voastre preferate si nu in conversatii goale.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Este recomandabil sa impartiti clar ziua in doua parti. In prima jumatate a zilei sa lucrati din greu si productiv, iar dupa-amiaza sa va relaxati complet.

Rac (22.06 – 22.07)

Nu trebuie sa va abateti de la obiectivele catre care va indreptati. Daca faceti un pas inainte si doi pasi inapoi, cu greu veti putea realiza ceea ce va doriti.

Citeste mai multe pe Noutati.info

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *