Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Sexy-dansatoarea de la „Românii au talent” a rămas „complet descoperită” în culisele unei ședințe foto

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care „dau foc” friguroasei luni decembrie. Larisa Bercea, sexoasa dansatoare la bară de la ”Românii au talent”, a ”comis-o” din nou. Atenție, conținut nerecomandat persoanelor sub 18 ani!

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini de-a dreptul răvășitoare în prim-planul cărora se află una dintre cele mai cunoscute dansatoare din showbiz!

S-a lăsat dezbrăcată în văzul mai multor persoane

Larisa Bercea a fost surprinsă într-o ipostază incendiară, care, cu siguranță, va fi extrem de apreciată de reprezentanții sexului tare.

Potrivit informațiilor care au însoțit imaginile, Larisa Bercea a rămas „complet descoperită” în culisele unei ședințe foto. Sexoasa brunetă, care pare să fie lipsită de inhibiții, s-a lăsat dezbrăcată de una dintre prietenele sale, în văzul mai multor persoane.

Cu toate că în preajmă se aflau destui oameni, Larisa Bercea nu s-a opus să apară fără sutien, în momentul în care a fost ajutată să schimbe ținuta pentru ședința foto la care participa. (CITEȘTE ȘI: LARISA BERCEA, IMPLICATĂ ÎNTR-UN ACCIDENT PE O STRADĂ DIN BUCUREȘTI)

Larisa Bercea, cu bustul la vedere

”O să mă retrag din această lume”

În urmă cu câțiva ani, a făcut senzație pe scena de la ”Românii au talent”, iar, la scurt timp după prestația din finala show-ului de la PRO TV, cariera ei a explodat, pur și simplu. A devenit una dintre cele mai cunoscute dansatoare la bară din România.

Femeia care s-a impus ca simbol al cluburilor de noapte din Capitală a fost însă afectată grav de pandemie, iar acum se gândește, din ce în ce mai serios, să iasă ”la pensie”. (NU RATA: LARISA BERCEA, CELEBRA DANSATOARE DE LA „ROMÂNII AU TALENT”, ȘEDINȚĂ FOTO INCENDIARĂ)

”A fost perioada mea de glorie. Surprinzător e faptul că am evoluat într-un mod plăcut. Nu mă așteptam să am evoluția asta și reacția din partea publicului să fie atât de plăcută și bună. Nu m-aș mai întoarce. Trebuie să lăsăm noua generație să urce.

Sunt deschisă la orice provocare, dar nu mai este cazul. Cu siguranță că o să mă retrag din această lume cât de curând posibil”mărturisea Larisa Bercea, în urmă cu câteva săptămâni, în premieră, pentru CANCAN.RO

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *