Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop săptămânal 7 – 13 decembrie 2020. Racii au parte de noi oportunități profesionale

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 7 – 13 decembrie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 7 – 13 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 7 – 13 decembrie 2020 se numără și cea a Racilor care au ocazia să acționeze cu curaj în direcția profesională.

Săptămâna 7 – 13 decembrie 2020 debutează cu un careu între Soarele din zodia Săgetător și planeta iluziilor, Neptun, din zodia Pești, proaspăt revenit în mers direct, aspect care va aduce ambiții nerealiste și viziuni amăgitoare, chiar confuze. Ne putem canaliza energia mai mult pentru a visa și mai puțin pentru a face ceva concret. Registrul, însă se schimbă destul de rapid și ne trezim din iluzionare, când Soarele va face aspect de susținere cu planeta acțiunii, Marte, din zodia Berbec, zodie în care este în domiciliu și, implicit, puternic. Astfel, vom avea toată susținerea astrologică pentru a demara acțiuni și a ne pune pe treabă în vederea atingerii celor mai înalte idealuri. Poate, în unele cazuri, punem chiar în practică visele conturate la începutul săptămânii.

Venus, planeta iubirii, încă aflată în tranzit prin Scorpion, se va afla într-un aspect armonios cu Pluto, aflat în zodia Capricorn, iar asta ne va aduce ocazia de a transforma și a regenera ceea ce nu funcționează în relațiile noastre. Este o perioadă în care pasiunea, erotismul pot fi trăite la cote înalte și, în plus, ne putem asculta intuiția financiară.

Săptămâna 7 – 13 decembrie 2020 se încheie cu un careu între Mercur, planeta comunicării, din zodia Săgetător și același Neptun din zodia Pești. Cumva, ne putem întoarce la starea de visare de la începutul săptămânii și o putem duce la alt nivel, mai ales că imaginație va fi din plin. Recomandarea este ca acum să evităm deciziile radicale, importante, și concluziile pripite, mai ales că analiza în detaliu nu ne va fi atu.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 7 – 13 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Berbec se bucură de o săptămână foarte bună, promițătoare. Nativii vor reuși să ducă la capăt tot ce și-au propus și vor avea mai multă energie ca oricând. Posibil să fie mai visători ca de obicei și destul de confuzi cu privire la anumite alegeri pe care trebuie să le facă, de aceea poate ar fi mai bine să le amâne. În cuplu pot apărera tensiuni financiare, însă și șansa de a le rezolva, poatet chiar prin schimbarea perspectivei.

Horoscop săptămânal Taur: 7 – 13 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Taur au parte de trăiri sentimentale intense, puternice. Nativii au șansa să trăiască iubirea la nivel erotic și să reaprindă pasiunea în cuplu și, cel mai important, să ajungă la viziuni comune cu partenerul, să se înțeleagă reciproc. Reluarea unor acțiuni din trecut, poate legate de zona financiară, a bunurilor materiale, a creditelor, taxelor, asigurărilor se poate rezolva acum cu succes. Mulți nativi vor simți nevoia de a evolua, personal sau profesional, de a mai învăța ceva.

Horoscop săptămânal Gemeni: 7 – 13 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni au șanse mari să ajungă la înțelegeri cu partenerul de viață, însă vor trebui să depună mai mult efort ca până acum pentru că viziunile pot fi diferite, idealurile de asemenea, iar autoritatea și impunerea unui punnct de vedere se poate dovedi problematică. Cei singuri pot fi tentați să dea naștere unor pasiuni cu persoane din cercul de prieteni. Pe de altă parte, nativii se pot asocia cu persoane importante într-un proiect personal, pot primi susținere din partea celorlalți și asta le va da încredere și curaj.

Horoscop săptămânal Rac: 7 – 13 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Rac au ocazia să deschidă noi porți, noi drumuri și noi direcții în zona profesională. Nativii vor prinde curaj pentru a acționa în vederea atingerii unor obiective și se pot bucura de succes. Au ocazia să se afirme, însă li se cere mai multă atenție la dialogurile cu superiorii care pot fi mai tensionaate din cauza viziunilor diferite. Veștile bune nu se termină aici. În plan sentimental, cei singuri au ocazia să cunoască persoane de care să fie atrași, iar cei care sunt parte a unui cuplu pot reaprinde pasiunea și pot trăi momente intime intense.

Horoscop săptămânal Leu: 7 – 13 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de o săptămână bună în plan sentimental. Nativii singuri își vor canaliza energia pentru a cuceri pe cineva, iar cei care sunt parte a unei relații fac planuri de viitor alături de persoana iubită și reușesc să se înțeleagă din priviri. În relația cu părinții, în schimb, pot apărea tensiuni și nemulțumiri cauzate de contexte financiare sau legate de bunuri de patrimoniu, moșteniri, bunuri materiale deținute împreună.

Horoscop săptămânal Fecioară: 7 – 13 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară reușesc să poarte dialoguri sincere cu persoana iubită și să-ți îmbunătățească relația, să se apropie de partener și să lămurească neînțelegeri. Este o săptămână bună să discute despre copii, despre creșterea și educația acestora, sau chiar despre posoibilitatea de a deveni părinți. Inclusiv relația nativilor cu copii se va îmbunătăți. În schimb, se întrevăd tensiuni cu colaboratorii și frustrări legate de un contract. Cei care au de rezolvat contexte ce vizează bunurile de patrimoniu, moștenirile, litigiile, pot fi susținuți acum.

Horoscop săptămânal Balanță: 7 – 13 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Balanță reușesc să-și evidențieze mai mult talentele personale și să se folosească de abilitățile pe care le dețin pentru a semna noi parteneriate, noi asocieri. Relațiile cu colaboratorii se îmbunătățesc în urma unor dialoguri, iar nativii care sunt nemulțumiți de salariazare, comision pot căuta ceva mai bun. Unele Balanțe pot ajunge la înțelegeri financiare cu familia, pot primi sprijin de la părinți sau pot obține bani din vânzarea unor bunuri de patrimoniu, din valorificarea unor moșteniri. Posibile vești neplăcute despre starea lor de sănătate sau a cuiva drag.

Horoscop săptămânal Scorpion: 7 – 13 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion dau dovadă de multă profunzime în dialog și asta îi poate ajuta în reapropierea de persoana iubită, mai ales că pasiunea se reaprinde în viața lor. Posibil să fie mai geloși sau mai impunători atunci când vine vorba de valori personale sau, pe de altă parte, să ceară mai multă apreciere. Profesional, nativii pot cere o renegociere salarială sau a unui comision primit în urma unei munci depuse. Starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil.

Horoscop săptămânal Săgetător: 7 – 13 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător iau atitudine în plan sentimental și reușesc să se apropie de persoana iubită sau de persoana care le place. Nativii pot trăi pasional o poveste amoroasă ascunsă. Pe de altă parte, își vor canaliza foarte mult atenția asupra copiilor și asupra activităților distractive, asupra propriilor lor hobby-uri, cărora, în sfârșit, le vor da fru liber. Profesional, creativitatea, imaginația și simțul artistic vor fi la cote înalte.

Horoscop săptămânal Capricorn: 7 – 13 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să fie atrași de o persoană din anturaj, să dea frâu liber unei tentații, unei pasiuni cu cineva din cercul de prieteni sau cunoscut prin intermediul prietenilor. Pe de altă parte, sunt contexte care vizează familia care pot fi mai tensionate, mai agitate și mai greu realizează nativii care este cauza. În unele cazuri, trecutul le dă târcozle și amintirile devin pregnante. Nu este exclus să reia dialogul cu cineva din trecut.

Horoscop săptămânal Vărsător: 7 – 13 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți ca săptămâna aceasta să evite deciziile financiare majore, investițiile și să fie mai prudenți în cheltuieli. Pe de altă parte, sunt susținuți în dialog, pot lega noi relații de prietenie și pot cunoaște persoane care să-i ajute cu idei, sfaturi. Un proiect personal se poae bucura de succes, de promovare, mai ales dacă este vorba de mediul online. Este o perioadă bună de afirmare profesională.

Horoscop săptămânal Pești: 7 – 13 decembrie 2020

Cei născuți în zodia Pești au partede o săptămână mai dificilă în plan profesional, în special în relația cu superiorii, unde șansele să ajungă la o viziune comună sunt slabe. În schimb, sunt bine aspectate proiectele profesionale și pot primi ajutor din partea prietenilor și își pot face planuri împreună cu aceștia. Nativii vor prinde curaj și vor acționa în direcția financiară, poate vor renegocia salarizarea, un comision sau anumite atribuții primite.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *