Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fiii lui Duduianu, eliberați din arest pentru a participa la înmormântarea tatălui lor, liderul clanului

Nicolae Duduianu, liderul clanului cu același nume, a murit marți, după gratii. El se afla internat în spitalul Penitenciarului Mioveni și a suferit un stop cardio-respirator. Cei doi fii ai lui, Grațian și Ciprian Duduianu, au fost aduși din arest, joi, pentru a participa la funerariile tatălui lor.

Nicolae, liderul clanului Duduianu, a fost înmormântat joi după-amiază, iar pentru eveniment au fost mobilizate importante forțe de Poliție. ”Cu privire la doi membri ai familiei, aflați sub măsura arestului preventiv, instanța a dispus ca pentru un interval limitat de timp să participe la funeralii”, a transmis Poliția Capitalei. (CITEȘTE ȘI: TATĂL LUI EMI PIAN A MURIT ÎN ÎNCHISOARE. CE MESAJ TRANSMITE FAMILIEI LIDERUL CLANULUI MOTANU DIN BRĂILA: “JMECHERIA SE FACE CU CAPUL”)

Fiii lui Duduianu, eliberați din arest pentru a participa la înmormântarea tatălui lor, liderul clanului

Grațian și Ciprian Duduianu au fost aduși din arest sub pază la înmormântare. Potrivit Antena 3, Nicolae Duduianu a fost înmormântat la cimitirul de pe Șoseaua Antiaeriană în prezența a zeci de oameni, mulți dintre ei nerespectând măsurile sanitare. Potrivit Poliției Capitalei, au fost aplicate 23 de sancțiuni persoanelor care au încălcat prevederile Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Cei amendați nu au respectat distanțarea fizică și nu purtau sau purtau necorespunzător masca de protecție. (NU RATA: POLIȚIA A ,,PĂZIT” ÎNMORMÂNTAREA INTERLOPULUI NICOLAE DUDUIANU. CUM A FOST CONDUS PE ULTIMUL DRUM TATĂL RĂPOSATULUI EMIL PIAN)

Liderul clanului Duduianu, Nicolae, în vârstă de 77 de ani a murit marți la Penitenciarul-Spital Mioveni, unde a fost internat în urmă cu o lună cu mai multe afecțiuni. Decesul acestuia nu intră sub incidența actualului context epidemiologic, ci este asociat istoricului medical și vârstei înaintate a persoanei.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *