Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dani Oțil și sexoasa lui iubită trăiesc periculos. Avem dovada că nu se protejează deloc

Simpaticul coprezentator de la ”Neatza” Dani Oțil și sexoasa lui logodnică Gabriela Prisăcariu par să fie un cuplu aventuros în vremuri de pandemie și nu se protejează deloc. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile doveditoare.

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Dani Oțil în fața restaurantului său din nordul Capitalei. Ipostaza în care au fost surprinși prezentatorul de la ”Neatza” și manechina lui este nerecomadată de autorități.

Cei doi par să fie un cuplu însetat de aventură, care nu apelează deloc la  protecție. În momentul în care au ieșit din restaurantul deținut de vedeta Antenei, The Grill”, nici Dani Oțil, dar nici sexoasa fotomodelă nu aveau ”la purtător” masca de protecție.

Au ieșit în grabă din local, îmbrăcați lejer, dar în ton cu vremea răcoroasă și s-au îndreptat către mașina matinalului. Cum este un ”boss” model, Dani Oțil avea la subsuoară câteva acte, dar și o agendă. (CITEȘTE ȘI: DANI OȚIL A IMPRESIONAT PE TOATĂ LUMEA. GESTUL INEDIT PE CARE L-A FĂCUT PENTRU LOGODNICA SA)

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu nu se protejează de coronavirus

Dani Oțil nu este al prima ”abatere”

În urmă cu ceva timp, Dani Oțil a mai fost surprins într-o ipostază similară. Fără să ia în calcul că renunțarea la mască poate fi periculoasă, chiar și în spațiile deschise din Capitală, prezentatorul de la Neatza a stat la taclale cu un cunoscut, în fața restaurantului său din Capitală.  Dani Oțil a purtat masca doar câteva minute, după care a dat-o jos și s-a „animat” în discuție preț de alte câteva minute.

Cu siguranță, prezentatorul de la Neatza era față în față cu o persoană pe care o știa bine, în condițiile în care a considerat că poate fi „safe” să-și dea masca jos. Chiar și așa, măsurile impuse de autorități ar trebui respectate de toți cetățenii, în orice context, pentru a se proteja de COVID-19.

Dani Oțil, criză de nervi la adresa celor care răspândesc informații false legate de COVID-19

Dani Oțil a răbufnit în cadrul matinalului de la Antena 1 și a fost mai acid ca niciodată la adresa oamenilor care răspândesc informații false în plină criză sanitară. Prezentatorul TV a subliniat că fiecare persoană de pe planetă va contracta acest virus mortal, însă, e foarte important momentul când se va întâmpla efectiv.

În timp ce emisiunea “Neatza cu Răzvan și Dani” era în direct la TV, Dani Oțil le-a împărtășit telespectatorilor câteva dintre concluziile la care a ajuns cu dezamăgire. (NU RATA: CINE A OCUPAT LOCUL LUI DANI OȚIL ÎN AȘTERNUTURI)

„Viaţa cu Răzvan şi Dani nu mai e atât de funny. Lumea este împărţită online, nu-mi vine să cred că sunt urmărit şi citit de atâţia proşti. Am dat la block-uri ieri… Bă, că fiecare crede despre coronavirus este una, fiecare are dreptul să creadă ce vrea, dar să dai mai departe idei extreme spuse de alţi proşti mi se pare deja că suntem nişte proşti organizaţi. Dau la block-uri pe zi… foarte multe”, a declarat îndrăgitul prezentator.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu nu se tem de coronavirus

Pandemia le-a anulat nunta

La începutul acestui an, pe când se aflau în vacanță, departe de țară, Dani Oțil a făcut marele pas. ”Matinalul” i-a dat iubitei, Gabriela Prisăcariu, fostă participantă la “Supermodels by Cătălin Botezatu”, cu care a avut și încă are o relație foarte discretă, departe de reflectoare, inelul mult-așteptat.

”Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *