Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andra l-a “concediat” pe Moș Crăciun. A luat căruciorul de coarne și s-a ocupat personal de listă, ajutată de un „elf” de încredere

Andra Măruță i-a dat „liber” lui Moș Crăciun și a mers în locul lui la cumpărături! CANCAN.RO a întâlnit-o pe cântăreață într-un supermarket din Capitală, alături de șoferul său, care a ascultat-o cu mare grijă și a ajutat-o ca un „elf” de încredere.

Andra a luat căruciorul de coarne și a mers să se asigure că darurile de sărbători sunt ceea ce trebuie. Și cum altfel, dacă nu ocupându-se personal de ele!? Miercuri după amiază, artista a mers însoțită de șoferul ei la Carrefour, în Băneasa Shopping City, pentru o sesiune de cumpărături, în spiritul sărbătorilor de iarnă. Prioritare au fost, probabil, cadourile de Moș Nicolae, deși, inițial, cântăreața nu a părut deloc încântată de ce vede în jurul ei.

Totuși, după mai multe ture printre rafturile cu jucării, pe care le-a inspectat cu grijă, Andra a reușit, cu greu, să aleagă darurile potrivite, probabil pentru David și Eva. Când s-a hotărât, șoferul a „executat” cu promptitudine „manevrele”, punându-le cu atenție în căruciorul de cumpărături.

(CITEȘTE ȘI: Cât scoate Andra Măruță din buzunar, pentru educația copiilor săi)

Andra a inspectat rafturile cu maximă atenție

 Mai simplu cu dulciurile…

La categoria dulciuri, Andra nu s-a zgârcit deloc, dând „iama” în sortimentele de ciocolate și gustări pentru prichindeii care abia așteaptă să le înfulece de sărbători. Apoi, soția lui Cătălin Măruță a studiat ceva timp raionul de mezeluri, vrând să cumpere slănină, însă ofertele nu i s-au părut acceptabile, astfel că a plecat nemulțumită după ce a vorbit cu vânzătoarea.

Cu toate acestea, frumoasa cântăreața a plecat cu căruciorul plin de cumpărături acasă. (CITEȘTE ȘI: Ireal! Cum a ieșit Andra Măruță la cumpărături în plină pandemie. Ce mesaj scrie pe masca ei de protecție)

Andra și Cătălin Măruță au una dintre cele mai închegate relații din showbizul românesc

Andra, familistă convinsă

Andra este căsătorită cu prezentatorul Cătălin Măruță de 12 ani, formând unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Viața lor a prins un contur când pe lume au apărut cei doi copii ai cuplului, David, 9 ani, și Eva, 5 ani.

Cântăreața a vorbit în urmă cu două luni despre cariera sa, într-un interviu pentru Unica, despre viața în pandemie, dar și despre activitățile preferate ale copiilor săi.

„Ea filmează în fiecare zi, stați puțin. Se trezește, și primul lucru pe care-l face este să se filmeze. Zice: «Mama, astăzi vreau să mă filmez 24 de ore, să fac un vlog!» Vlog pe care nu-l postăm, nu postăm chiar orice filmează ea. Dar este la fel de energică și, cum să spun, hotărâtă că asta vrea să facă, si ea și David.

Ei sunt hotărâți că asta vor, dar David vrea să fie și gamer. A văzut el ceva pe Youtube, un gamer super apreciat și care a câștigat… nu știu să zic exact, nu mă pricep, dar eu îl susțin. E normal acum, suntem în perioada în care încercăm tot felul de lucruri”, a mărturisit Andra, pentru sursa citată. (CITEȘTE ȘI: Andra Măruță și fiica ei, surpriză emoționantă pentru fani, în plină pandemie: „Sper să vă placă acest…”)

Andra, declaraţii despre al treilea copil

„Viaţa noastră cu copiii este foarte frumoasă, Eva şi David ne-au îmbogăţit enorm, ne fac să vedem orice lucru simplu cu mult mai multă bucurie. Mereu am spus că ne dorim o familie mare, şi acum vorbim despre asta. Nu ştiu dacă vom mai face un copil, nu este exclus, nici nu este bătut în cuie”, a spus Andra în discuţiile cu jurnaliştii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *