Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Schumacher revine în Marele Circ! De data asta, prin juniorul Mick

Așa cum v-am informat încă de ieri, AICI, Mick Schumacher, fiul legendarului Michael Schumacher, de șapte ori campion mondial în Formula 1, a semnat un contract pe doi ani cu echipa Haas. În vârstă de 21 de ani, Schumacher junior va face cuplu la gruparea manageriată de Gunther Steiner cu rusul Nikita Mazepin.


Cele mai bune cote, analize și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe site-ul Pariuri1x2.ro!

Mick Schumacher a declarat imediat că i s-a îndeplinit un mare vis, „un vis pe care îl urmăream de când aveam trei ani”. Pilotul german a impresionat în Formula 3, unde a ieșit campion în al doilea său sezon, iar de anul trecut, concurează în Formula 2, câștigând trei curse, una în 2019 la Hungaroring, și două în actuala stagiune.

Mick Schumacher este liderul din Formula 2, cu un avans de 14 puncte față de următorul clasat, Callum Ilott, cu două etape rămase de disputat din calendarul competițional. El va debuta în Marele Circ la exact trei decenii de la primul Grand Prix disputat de tatăl său, Michael, în 1991, în Belgia.

Mick Schumacher va alerga în curse cu numărul de concurs 47, ca urmare a unui „mix amuzant de lucruri”: 4 este numărul avut când a câștigat titlul în Formula 3, 7 este numărul de trofee de campion mondial cucerite de părintele lui, iar 47 reprezintă suma datelor de naștere ale tuturor membrilor familiei sale.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *