Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ploaie de amenzi la înmormântarea lui Nicolae Duduianu! Tatăl lui Emi Pian a murit marți în închisoare

Nicolae Duduianu a fost condus astăzi pe ultimul drum. La funeralii au participat o mulțime de oameni, iar o parte dintre ai au fost sancționați pentru că nu au respectat măsurile de limitare a răspândirii noului virus.

Potrivit Poliției Capitalei au fost aplicate 23 de sancțiuni persoanelor care au încălcat prevederile Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Cei amendați nu au respectat distanțarea fizică și nu purtau sau purtau necorespunzător masca de protecție.

La înmormântare au participat și fiii lui Nicolae Duduianu. Aceștia au putut veni acasă să își înmormânteze tatăl, deși sunt în arest preventiv, acuzați că ar fi încercat să îl ucidă pe criminalul interlopului Emi Pian. (CITEȘTE ȘI: POLIȚIA A ,,PĂZIT” ÎNMORMÂNTAREA INTERLOPULUI NICOLAE DUDUIANU. CUM A FOST CONDUS PE ULTIMUL DRUM TATĂL RĂPOSATULUI EMIL PIAN)

Nicolae Duduianu a decedat

Liderul clanului Duduianu, Nicolae, în vârstă de 77 de ani a murit marți la Penitenciarul-Spital Mioveni, unde a fost internat în urmă cu o lună cu mai multe afecțiuni. Decesul acestuia nu intră sub incidența actualului context epidemiologic, ci este asociat istoricului medical și vârstei înaintate a persoanei.

Nicolae Duduianu a fost condamnat după ce a călcat cu maşina, intenţionat, un bărbat pe o trecere de pietoni din Bucureşti. (VEZI ȘI: MEMBRII CLANULUI DUDUIANU ÎI “TAXAU” PE MANELIȘTI DE TELEFOANE, BANI ȘI BRĂȚĂRI DE AUR. “M-A SECAT ÎN INIMĂ”)

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *