Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Brigada “Corupătoarele” a comis-o de Ziua Națională

Brigada “Corupătoarele” a comis-o de Ziua Națională! Simona Trașcă, Loredana Chivu și Ana Mocanu s-au “dezlănțuit” la un party ”pe vechi”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile spumoase. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor!

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini savuroase în prim-planul cărora se află cele trei dive din Brigada “Corupătoarele”.

Din câte se pare, după ce cluburile din Capitală au fost închise din cauza pandemiei de coronavirus, Simona Trașcă, Loredana Chivu și Ana Mocanu au fost nevoite să se reprofileze. Cele trei sexoase n-au renunțat la petrecerile fenomenale. Astfel că, de Ziua Națională, Brigada “Corupătoarele” a pus-o de un party ”pe vechi”.

Simona Trașcă, Loredana Chivu și Ana Mocanu s-au “dezlănțuit” într-un apartament din Capitală, acolo unde au petrecut la dublu, de Sfântul Andrei și de Ziua Națională. Băutura și voia bună au fost elementele principale, acompaniate de dansuri provocatoare ale celor trei sexoase. (NU RATA: PROASPĂT DIVORȚAT, MILIONARUL MURAD A TRANSFORMAT ISTORICUL HOTEL LIDO ÎN SCENĂ EROTICĂ)

Brigada “Corupătoarele” a pus-o de un party ”pe vechi”

”Body shot” în dormitor!

Chiar dacă n-au fost într-un club de fițe, așa cum erau obișnuite, Simona Trașcă, Loredana Chivu și Ana Mocanu s-au distrat la cote înalte, ca-n vremurile bune. După cum se poate observa și în imaginile prezentate în premieră de CANCAN.RO, Simona Trașcă pare să fi fost cea care a dat tonul distracției.

Împreună cu Ana Mocanu, Simona Trașcă a oferit o repriză de ”body shot”. Mai exact, Trască s-a contorsionat, într-o poziție care, cu siguranță, o să stârnească cele mai ascunse gânduri ale bărbaților, iar fosta asistentă TV Ana Mocanu a luat un shot, fără să-l atingă cu mâinile, direct de pe spatele blondinei. Totul se pare că a fost filmat chiar de Loredana Chivu, care a dorit să surprindă momentul de senzație al prietenelor ei. (NU RATA: SE SCUFUNDĂ PLANETA! BRIGADA “CORUPĂTOARELE” S-A RETRAS “PE GOL” DIN CLUB)

Ana Mocanu și Simona Trașcă, ”body shot” în dormitor!

Trașcă și Chivu, sărutări pasionale!

În urmă cu ceva timp, Loredana Chivu și Simona Trașcă au dat drumul la distracție și au petrecut până târziu într-un club din Timișoara. Cele două s-au pregătit cuviincios, s-au îmbrăcat sexy și au ieșit la dans. S-au unduit toată noaptea pe muzica ce răsuna din boxe și nimic nu le-a stricat buna dispoziție.

Loredana Chivu și Simona Trașcă sunt prietene de ani de zile și au o legătură specială. Cele două au ținut să demonstreze acest lucru încheind apoteotic seara cu un sărut. Fostele asistente TV s-au lăsat purtate de val, iar în timpul dansului s-au apropiat periculos de mult, sărutându-se cu foc.

Scena a făcut deliciul celor prezenți, care s-au bucurat de momentele incendiare oferite de cele două prietene. Mai mult, ca treaba să fie dusă până la capăt, Loredana Chivu a „capturat” momentul și l-a împărtășit și cu urmăritorii de pe Instagram, care au fost intrigați de cele văzute.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *