Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Aurora și Săndel Mihai, testați pozitiv cu noul coronavirus: “Mi-au dispărut mirosul și gustul”. Fratele Andrei Măruță suferă și de astm bronșic

Artiștii Aurora și Săndel Mihai au testați pozitiv cu noul coronavirus, după ce au participat la filmările pentru Revelion, alături de alte vedete din showbizul românesc. Potrivit declarațiilor Autorei, soțul ei suferă și de astm bronșic, motiv pentru care cei doi soți se tem să nu existe complicații. Andra și Cătălin Măruță au vorbit cu cei doi și le-au trimis mai multe mesaje de susținere după ce au aflat diagnosticul crunt.

Aurora și Săndel Mihai s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2

În cadrul unui interviu, cumnata Andrei a subliniat că nu știe dacă virusul SARS-CoV-2 l-a contractat în timpul filmărilor realizate pentru Revelion sau din mall-ul în care a făcut cumpărături cu soțul ei. Zilele acestea, numeroase vedete au fost depistate cu COVID-19 după ce au participat la edițiile speciale ale unor emisiuni pentru noaptea dintre ani.

“Ne simtim bine, mie mi-au dispărut mirosul și gustul. Alte simptome nu am avut, nici febră, absolut nimic. În schimb, Săndel a făcut puțina temperatură. În București l-am luat, nu pot să zic dacă e de la filmări, că noi am fost și pe la mall, la shopping, a declarat Aurora Mihai pentru publicația Star Popular.

Îndrăgita artistă de muzică populară și soțul ei au părăsit deja Capitala și s-au întors în Câmpia Turzii, unde s-au izolat în apartamentul părinților ei. Aceștia au grijă acum de Mihai, nepoțelul lor, dar și de copiii infectați cu noul coronavirus. Vedeta a mai spus că se teme pentru starea de sănătate a lui Săndel Mihai, pentru că acesta are astm bronșic.

“Pentru noi a fost puțin șocant, nu pentru mine, cât pentru Săndel, pentru că el are un astm bronșic și tot ne-am ferit, am auzit și avertizările. Noi n-am fost la socri, la părinții noștri, nu ne-am vizitat aproape tot anul. Foarte rar s-a întâmplat și de la distanță, protejați și uite că am luat virusul la București. Săndel nu a vrut să mergem, dar ne-au tot solicitat la filmările de sărbători, văzând că merg toți artiștii, am zis să mergem și noi. Deși, Săndel tot timpul mi-a zis: «Acum, când e așa mare pandemia?»”, a mai povestit Aurora Mihai, conform sursei citate.

Vezi și: Fratele Andrei este cunoscut de o țară întreagă, însă, surorile ei sunt scumpe la vedere! Cum arată Diana și Aura, dar și cu ce se ocupă

Fratele și cumnata Andrei, izolați într-un apartament al familiei

“După primele simptome, mie a început să-mi curgă puțin nasul, iar a doua zi, Săndel a făcut puțină febră, ne-am și testat. Până să vină rezultatul testelor, noi am venit acasă și ne-am izolat în apartamentul părinților mei. Părinții sunt la mine acasă, stau cu băiețelul, suntem separați. Mi-e foarte greu fără copil, dar ne vedem zilnic pe telefon. Părinții ne aduc zilnic la ușă mâncare și tot ce avem nevoie”, a mai spus artista de muzică populară pentru starpopular.ro.

Nu rata: Situație bizară pentru Cătălin Măruță, în direct, după ce un artist i-a declarat că vrea să facă amor cu Andra. Ce a răspuns prezentatorul de la Pro TV

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *