Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alice Peneacă, dovada că există viață după divorț. A râs cu lacrimi, în compania unui domn misterios, la un sushi

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite cu una dintre cele mai frumoase românce. Cu toate că, în plan profesional, a avut de suferit din cauza pandemiei provocate de coronavirus, în plan personal, fosta soție a lui Bobby Păunescu dovedește că există viață după divorț.

La doi ani de la despărțirea de miliardar, celebrul fotomodel Alice Peneacă dă semne că a depășit momentul.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe terasa localului ”Ai Sushi Bar”, din zona Dorobanți. Din câte se pare, celebrul model se simte foarte bine, afișând o mină relaxată.

Alice Peneacă nu a ieșit de una singură la masă. Frumoasa brunetă a fost însoțită de un tânăr chipeș. După gesturi, cei doi păreau foarte apropiați.

La un moment dat, cu farmecul său, misteriosul tânăr a reușit să o facă pe Alice să râdă cu lacrimi. Atmosfera în care cei doi au stat de vorbă a fost una destinsă, iar celebrul fotomodel se pare că a savurat fiecare moment petrecut alături de companionul ei. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ ALICE PENEACĂ DUPĂ DIVORȚ!)

Alice Peneacă dovedește că există viață după divorț

Alice Peneacă, afectată de pandemie

Alice Peneacă a povestit într-un interviu cât de mult a fost afectată pe plan profesional din cauza pandemiei. Fosta soție a lui Bobby Păunescu a dat de înțeles că se gândește să intre în lumea televiziunii. (NU RATA: FIUL LUI ILIE DUMITRESCU O ”TRADUCE” PE ALICE PENEACĂ)

”Am pierdut foarte multe opțiuni pentru că nu am putut călători. De obicei, majoritatea, nu toate, dar majoritatea opțiunilor vin de pe o zi pe alta, last minute. Și atunci, fiind foarte multe restricții, pentru că trebuie să te testezi, să aștepți rezultatul, să călătorești, să stai și în carantină, e foarte complicat”, a declarat Alice Peneacă în cadrul emisiunii “La Măruță”.

Întrebată de Cătălin Măruță ce își dorește să muncească în viitor, având în vedere că pandemia este departe de a se încheia, vedeta i-a spus că i-ar plăcea să ia locul.

„Mă gândeam să mă reprofilez. Poate ceva ce faci și tu”, i-a mărturisit celebra româncă lui Cătălin Măruță.

Alice Peneacă, momente de relaxare în compania unui tânăr chipeș

Cum a ajuns celebră Alice Peneacă

Alice Peneacă s-a născut pe 31 octombrie 1991 și are o poveste de viaţă interesantă. În urmă cu mulți ani, ea a vrut să fie naş pe tren, dar destinul a avut alte planuri pentru ea și a fost respinsă. Astfel, a ales să urmeze o carieră în modeling. De-a lungul timpului, frumoasa româncă a apărut în numeroase şedinţe foto pentru reviste de la noi sau de peste hotare, în reclame şi a ajuns în Hong Kong ca model cu prezentările de modă.

Alice Peneacă şi Bobby Păunescu s-au căsătorit în anul 2015. Aveau deja doi ani de relaţie când au decis să facă marele pas. Din păcate, relaţia lor nu a fost una de durată, În octombrie 2018, într-un interviu pentru revista perfecte.ro, Alice Peneacă a confirmat că este în plin proces de divorţ, la trei ani de când s-a cununat cu Bobby Păunescu. 

„Din păcate, aşa este viaţa, cu bune şi cu rele. Acum urmează să vedem ce ne rezervă viitorul. Orice spune sau ce va spune ea, eu nu o să comentez din simplul motiv că sexul frumos are întotdeauna dreptate“, declara, la momentul respectiv, Bobby Păunescu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *