Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Tzancă Uraganul i-a “furat” nora celebrului Leo. Sexoasa brunetă care l-a făcut bunic pe „Prinț” s-ar fi iubit și în trecut cu vestitul manelist

O mega-dispută amoroasă a cutremurat Strehaia! ”Prințul țiganilor” e foc și pară după ce sexy-nora ar fi ”recidivat” cu unul dintre cei mai cunoscuți maneliști. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile „telenovelei”.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte savuroase legate de episodul care a pus pe jar întreaga familie a lui Leo de la Strehaia.

Problemele par că se țin scai de cel supranumit ”Prințul țiganilor”. După ce mare parte din familia lui a fost infectată cu SARS-CoV-2, Leo de la Strehaia a mai primit o ”lovitură”.  Nora lui, Mihaela, ar fi ”recidivat”.  Potrivit unor surse din anturajul familiei lui Leo, sexoasa brunetă ar fi reluat legătura cu Tzancă Uraganul,  manelistul cu care s-ar fi iubit și în trecut.

„E supărare mare la Strehaia”

Din câte se pare, Leo de la Strehaia a tunat și a fulgerat când ar fi descoperit infidelitățile norei. După ce ar fi aflat că aceasta ar fi primit mai multe buchete de flori din partea manelistului, Leo de la Strehaia s-ar fi certat extrem de tare cu Alin, fiul să, care părea să nu dea prea mare importanță lucrurilor semnalate de Leo. (CITEȘTE ȘI: NORA LUI LEO DE LA STREHAIA A FOST POZATĂ GOALĂ-PUȘCĂ LA SOLAR, IAR NOI AM PUS MÂNA PE FOTOGRAFII!)

”E tensiune mare în familia lui Leo, după ce Mihaela l-ar fi tradus pe Alin cu Tzancă Uraganul. A ieșit un mega-scandal între Leo și Alin din cauza ei. Leo e foc și pară. Leo și Alin nu-și mai vorbesc de câteva zile, e supărare mare la Strehaia”, ne-a dezvăluit o sursă din anturajul familiei lui Leo.

Leo de la Strehaia, foc și pară din cauza lui Tzanca Uraganul

Mihaela, idilă cu Tzancă Uraganul?!

Sexy-dansatoarea care l-a transformat pe Leo de la Strehaia în bunic n-ar fi ajuns întâmplător în familia “Prințului țiganilor”. Bruneta a fost iubita lui Tzancă Uraganul. Cu aproximativ un an înainte de a-l cunoaște pe Alin, fiul lui Leo de la Strehaia, Mihaela a avut o scurtă relație cu manelistul. Din imaginile care au ajuns în posesia noastră prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro se poate distinge faptul că sexoasa dansatoare a fost extrem de răsfățată.

Conform informațiilor care au însoțit pozele, bruneta primea din partea lăutarului numai cadouri scumpe, buchete imense de flori și se plimba cu bolidul de lux al acestuia. Nu-i de mirare că imediat după ce a ”rupt-o” cu Tzancă, Mihaela a ”aterizat” în familia ”Prințului țiganilor”.

Nora lui Leo ar fi „recidivat” cu Tzancă Uraganul

Sexy-dansatoarea l-a făcut bunic pe Leo! 

De-a lungul anilor, Leo de la Strehaia a lăsat impresia că are câțiva copii mai mici, dar adevărul e cu totul altul. Micuții alături de care Leo se fotografia erau… nepoții.  De câțiva ani, ”Prințul Țiganilor” a intrat în categoria bunicilor din showbiz. Și asta pentru că fiul lui, Alin, s-a căsătorit cu o veritabilă bombă-sexy care l-a făcut pe Leo bunic.

Potrivit surselor noastre, nora lui Leo, Mihaela, are 22 de ani și cochetează cu lumea manelelor. Tânăra, care are forme de invidiat, colaborează cu câțiva lăutari renumiți din postura de dansatoare. Mai mult decât atât, se pare că ea l-a impresionat atât de mult pe socru, încât Leo a decis să-i găzduiască la București. De câțiva ani, Mihaela și Alin locuiesc alături de Leo și Dana într-un cartier rezidențial din apropierea Capitalei.

Nora lui Leo, o veritabilă bombă-sexy

Tzancă Uraganul, dispută uriașă cu fosta nevastă

Manelistul a ajuns la cuțite cu doi dintre foștii săi cumnați, frații Lambadei, după ce bărbații i-ar fi cerut bani drept „taxă de protecție”. În mod repetat, Tzancă le-ar fi spus că, momentan, veniturile sale nu mai sunt cele de odinioară, având în vedere faptul că pandemia a lovit puternic în industria muzicală, iar cum nu mai există evenimente și câștigurile s-au subțiat considerabil.

La Acces Direct, Tzancă Uraganul a vorbit despre cauza care a dus la cearta-monstru dintre el și cumnații săi, frații Lambadei. Manelistul susține că bărbații i-au cerut în mod repetat bani, însă le-a invocat de fiecare dată același motiv: nu mai există cântări, deci și veniturile sunt aproape inexistente.

Unul dintre cele mai grave lucruri pe care le-a spus Tzancă Uraganu a fost acela că fiica lui ar putea fi în pericol în mediul în care trăiește acum. Mai exact, micuța și mama ei, Lambada, fosta soție a manelistului, s-au mutat într-o casă în care locuiesc și cei doi cumnați ai artistului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *