Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Nu a fost atent unde a parcat și a avut de suferit. Ce a găsit Cristi Brancu scris pe mașina lui

Neatenția când vine vorba despre locurile de parcare este sancționată imediat, mai ales în România. Cristi Brancu a simțit acest lucru pe pielea lui în această dimineață, când a ieșit la cumpărături.

Fostul prezentator Tv a avut câteva cumpărături de făcut în această dimineață, a mers la un supermarket din Capitală, însă nu a fost atent atunci când și-a parcat mașina. Probabil din cauza faptului că se grăbea, Cristi Brancu a parcat neregulamentar mașina soției și a fost imediat sancționat. (CITEȘTE ȘI: CRISTI BRANCU ȘI OANA TURCU AU FĂCUT ANUNȚUL, DUPĂ 10 ANI DE CĂSNICIE: „RELAȚIA NOASTRĂ ESTE…”)

Se pare că un alt client al magazinului a fost deranjat de felul în care a fost lăsată mașina și s-a grăbit să sancționeze fapta. Așa că nu a stat prea mult pe gânduri și i-a scris, pe luneta Touareg-ului, cuvintele „Învață să parchezi”, potrivit impact.ro.

Atunci când s-a întors din magazin, Cristi Brancu nici nu a băgat de seamă că a fost „apostrofat” de un alt client. Acesta s-a grăbit să își pună cumpărăturile în mașină și să plece mai departe.

Cristi Brancu își dorește să revină în televiziune

După 13 ani de colaborare, Cristi Brancu și-a încheiat contractul cu Antena Stars. Acesta și-a mutat activitatea în mediul online pe canalul său de YouTube. Deși este mulțumit de proiectul online, acesta a mărturisit că își dorește să revină în televiziune. (VEZI ȘI: DUPĂ 30 DE ANI DE TELEVIZIUNE, CRISTI BRANCU A RĂMAS FĂRĂ EMISIUNE. CE SE ÎNTÂMPLĂ ACUM CU FOSTUL PREZENTATOR DE LA ANTENĂ: „A VENIT VREMEA SĂ…”)

„Am de gând să revin la TV. Cariera mea TV a fost strâns legată de acest trust, mă leagă de acest loc oameni cu care am făcut performanță și am trăit momente minunate (…) Rămâne prima mea opțiune în carieră. Nu veți regăsi emisiunea din toamnă, dar asta nu înseamnă că nu ne putem ]ntâlni într-un alt proiect viabil”, a declarat Cristi Brancu, conform playtech.ro

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *