Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Cate victime a facut acest act? Cum e posibil?”

Monica Pop, managerul , managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Bucuresti, sustine ca autoritatile sunt responsabile pentru ca romanii s-au infectat de la mastile neconforme.

“ACHIZITIA DE MASTI NECONFORME= =ZADARNICIREA COMBATERII BOLILOR!! CLAR, NU??!!

RASPUNDERE, AMENZI? DNA?! NIMIC !!!

CINE PLATESTE PENTRU ROMANII ( POATE MII) CONTAMINATI, VICTIMELE MASTILOR PROASTE?! MAI SINT SI PLATITE DUBLU DE ROMANI?!

DA, S-A RECUNOSCUT CA AU FOST NECONFORME! SI?! NU E NIMENI VINOVAT?!! SE DORESTE

MUSAMALIZAREA ACESTUI ACT, INDUBITABIL RESPONSABIL DE MII DE INFECTARI?! TOT OAMENII SINT VINOVATI ?! TOT ACUZATI MEREU ! CEI CARE AU ACHIZITIONAT

MASTILE NECONFORME, PURTATE INUTIL, NU??!!
NIMENI??!!

Romanii au platit de 2 ori mastile : o data din bugetul tarii, deci din banii lor, (nostri)apoi cind le cumpara, cu banii lor.

S-a recunoscut ca o parte ( multe de tot)din mastile achizitionate de statul roman sint( au fost) neconforme. Deci, purtate degeaba! Deci, s-au imbolnavit multi din cei neprotejati de ele desi ei le-au au purtat corect si au avut toata bunavointa! Tot oamenii sint vinovati si pentru asta?! Dl min. al economiei , intrebat de media, recunoaste lipsa de conformitate a unor masti si raspunde ca vor fi inscriptionate ca obiecte care ” acopera nasul si gura”, !!!!! Nu creeeed!

Pe strada – numai oameni cu masca, nu am vazut nici macar unul fara! Citi din ei le poarta pe cele neconforme ( luate din banutii proprii, si asa atit de putini in pandemie)???!!! Cite victime a facut acest ACT ???!!! CUM E POSIBIL.??!! UITE CA E! IN VAZUL LUMII! .DAR… TACEREEE! CA…E DE AUR!

NIMIC! NICI OAMENII, NICI MEDICII, NIMENI DIN CEI CARE PLEDEAZA PT PURTAREA MASTII ( F. F CORECT, DE ALTFEL)! DESI AU AUZIT SI EI SI STIU CA AU FOST MULTI

INFECTATI PT CA AU PURTAT MASTI CARE NU FAC PROTECTIE CORECTA, NU AU SPUS NIMIC!!! DESI STIE ORICINE CA E UNUL DIN MOTIVELE NR MARE DE INFECTATI”, este mesajul postat de Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *