Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cântăreața Jo este din nou o femeie singură! Artista și Juno și-au spus adio definitiv. „Nu o să stresez oamenii cu poveștile mele mai puțin fericite”

După ce și-au mai acordat o a doua șansă, povestea de iubire dintre Jo și Juno a ajuns la final. De această dată cei doi și-au spus adio definitiv și pare că nu mai există cale de împăcare.

După o relație de doi ani de zile, Jo și Juno au pus punct poveștii de iubire. Problemele din cuplul celor doi au început să apară de ceva timp, însă după o scurtă despărțire s-au împăcat și au încercat să facă lucrurile să meargă din nou. Însă, se pare că nu a funcționat iar acum s-au despărțit definitiv.

Cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare și au șters toate pozele în care apăreau împreună. Cu toate astea, colaborează în continuare pentru diferitele proiecte muzicale în care sunt implicați. (CITEȘTE ȘI: JO ȘI-A SERBAT ZIUA DE NAȘTERE! CU OCAZIA EVENIMENTULUI A LANSAT ȘI O NOUĂ MELODIE. „CEA MAI DE SUFLET PIESĂ A MEA…”)

„Îmi doresc foarte mult ca dintr-un anumit punct al vieții mele să țin foarte privată viața personală. Am greșit că am făcut-o mai publică decât trebuia. Sunt foarte împlinită, am oameni care sunt în jurul meu. Nu o să stresez oamenii cu poveștile mele mai puțin fericite. Mă bucur că am familia fericită și o am aproape, în rest nu contează absolut nimic”, a declarat Jo după despărțire.

„Ne-am sufocat”

Nu se știu motivele despărțirii dintre ce doi, însă în urmă cu ceva timp, atunci când a avut loc prima ruptură, Jo a declarat că una dintre problemele cuplului a fost faptul că au stat prea mult împreună și au ajuns să se sufoce. (VEZI ȘI: ADIO, DAR RĂMÂN CU TINE! DOVADA CLARĂ CĂ JO ȘI JUNO S-AU ÎMPĂCAT, DUPĂ DESPĂRȚIREA FULGERĂTOARE)

„Ca în orice cuplu, există și momente mai puțin plăcute… Nu am fost… despărțiți… Am considerat că e firesc și normal să mai luăm o gură de aer. Ne-am sufocat un pic pentru că ne-am iubit și ne iubim foarte mult. Ne-am sufocat pentru că nu am știut să gestionăm lucrurile astea. Ne-am sufocat pentru că nu am știut cum să facem să fie bine. Noi doi ani jumătate cât am fost împreună ne-am sufocat încontinuu. Stăm împreună, dar nu trebuie să stăm numai împreună”, a declarat Jo în cadrul unei emisiuni TV.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *