Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

A negat că s-ar fi despărțit de tatăl fetiței sale, dar totul e clar! Dovada că Anda Adam și Sorin nu mai formează un cuplu

A negat că s-ar fi despărțit de tatăl fetiței sale, dar gestul Andei Adam a dat-o de gol. Artista și Sorin nu par să mai formeze un cuplu.

În ultima vreme, au tot apărut zvonuri conform cărora Anda Adam și Sorin au divorțat. Anda Adam a mărturisit că nu a vrut să dea curs speculațiilor apărute. În ciuda faptului că au existat tensiuni între cei doi, în perioada de izolare, povestea lor de dragoste a continuat, potrivit artistei.

”Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”, a spus Anda Adam pentru VIVA!.

Acum, însă, toate indiciile arată faptul că Anda Adam și soțul ei au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi nu au fost văzuți împreună de luni bune, și-au șters pozele în care apăreau împreună și nu se mai urmăresc pe conturile de socializare.

Colac peste pupăză, Anda Adam și soțul ei și-au serbat fiica separat. Așa că fanii se gândesc dacă nu cumva cei doi au divorțat în mare secret. Mai ales că artista declara că nu va sta într-o căsnicie doar de dragul copilului. (CITEȘTE ȘI: ANDA ADAM ȘI-A „TUNAT” BMW-UL I8 DE 150.000 €. AVEM PRIMELE IMAGINI CU NOUA „FAȚĂ” REBELĂ A BOLIDULUI)

”Când părinții nu se înțeleg și trăiesc într-o energie negativă, îi vor face rău copilului și el va ajunge, ulterior, să aleagă un partener pe modelul lucrurilor văzute în casă. Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului, deoarece, în fapt, îi faci un rău”, declara Anda Adam.

Anda și Sorin s-au căsătorit după un an de relație

Anda Adam şi Sorin Andrei Nicolescu s-au căsătorit în iunie 2015. Bărbatul este cu cinci ani mai tânăr decât cântăreaţa. El a cerut-o pe Anda Adam de soţie după numai o lună de când s-au cunoscut. Cei doi au făcut nunta la nici un an de când au început să formeze un cuplu. Petrecerea a avut loc în Snagov, pe malul lacului. După o lună de la eveniment, cântăreaţa a anunţat că este însărcinată. Evelin a venit pe lume în ziua de Sfântul Andrei, în 2015.

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *