Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Spectacolul se anunță a fi la înălțime în Champions League » Programul complet al rundei a V-a este aici!

În urma rezultatelor consmenate în primele patru etape din grupele Champions League, șase formații s-au calificat matematic în primăvara competiției, acestea fiind Barcelona, Juventus, Sevilla, Chelsea, Bayern Munchen și Manchester City.

Cu alte cuvinte ecuația grupelor E și G este 100% rezolvată, de către Chelsea și Sevilla respectiv Barcelona și Juventus, lupta urmând a se da în ultimele două runde pentru primul loc dar și pentru locul 3 care duce în primăvara Europa League.

Calificată de pe primul loc al grupei A în optimi, Bayern Munchen va arbitra lupta pentru ultimele două locuri ale primăverii europene din această grupă, Atletico Madrid, Lokomotiv Moscova și RB Salzbug având matematic șanse inclusiv la fazele superioare ale Champions League.

În Grupa C, miza „cetățenilor” este primul loc, echipa lui Pep Guardiola având cu două runde înaintea fazei finale a grupelor trei puncte avans față de FC Porto, ocupanta locului doi aflându-se la șase lungimi de Olympiakos, portughezii fiind practic la rândul lor ca și calificați în primăvara Champions League, obiectiv pe care îl pot atinge chiar marți.

Lupta pentru primăvara europeană se anunță a fi însă una pe viață și pe moarte în ultimele două runde a în grupele B și H unde Gladbach, Real Madrid, Șahtior și Inter respectiv United, PSG, RB Leipzig și Baașakșekir speră ca în urma rezultatelor care se vor consemna în ultimele două runde ale grupelor să se califice în optimile Champions League.

De notat ar fi că în grupele D și F, după rezultatele care se vor consemna în această rundă vom afla numele altor forțe ale fotbalului european care își vor asigura biletele pentru primăvară.

Vă reamintim că marți și miercuri sunt programate partidele din runda a V-a a Champions League, partidele urmând a se disputa după următorul program:

Program etapa a V-a grupe Champions League
Marți, 1 decembrie
Grupa A
ora 19:55 Lokomotiv Moscova – RB Salzburg
ora 22:00 Atletico Madrid – Bayern Munchen 
Grupa B
ora 19:55 Șahior – Real Madrid 
ora 22:00 Borussia M’gladbach – Inter 
Grupa C
ora 22:00 FC Porto – Manchester City 
ora 22:00 Ol. Marseille – Olympiakos 
Grupa D
ora 22:00 Liverpool – Ajax 
ora 22:00 Atalanta – Midtjylland 
Miercuri, 2 decembrie
Grupa E
ora 19:55 Krasnodar – Rennes 
ora 22:00 Sevilla – Chelsea 
Grupa F
ora 22:00 Borussia Dortmund – Lazio 
ora 22:00 Club Brugge – Zenit
Grupa G
ora 22:00 Juventus – Dinamo Kiev
ora 22:00 Ferencvaros – Barcelona  
Grupa H
ora 19:55 Istanbul Bașaklehir – RB Leipzig 
ora 22:00 Manchester United – PSG

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *