Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cunoscutul milionar și fosta lui soție se “războiesc” în continuare pentru domiciliul copiilor. Ce câștigase, inițial, tatăl micuților

Anul 2020 îi va găsi tot pe “baricadele” instanțelor pe Silviu Prigoană și fosta lui soție, Adriana Bahmuțeanu! Și asta pentru că cei doi părinți nu au căzut la pace în “războiul” pe care îl duc pentru domiciliul copiilor. În plus, nici magistrații nu au ajuns la o concluzie finală de mai bine de cinci ani. CANCAN.RO vă prezintă detalii în exclusivitate despre acest nou episod dintre cei doi foști soți, care s-au căsătorit de cinci ori și tot de atâtea ori au divorțat.

În vârstă de 13 ani, Maximus și Eduard, care este mai mic cu trei ani decât fratele său, locuiesc în prezent la tatăl lor. Și, după cum a subliniat Adriana Bahmuțeanu într-un interviu acordat recent, decizia le aparține în totalitate celor doi frați. Inițial, la fond, tribunalul a decis stabilirea de domiciliu la Silviu Prigoana, așa cum a cerut afaceristul în instanță însă fosta soție a făcut apel.

Cauza a fost amânată până în februarie

“Obligă mama la plata în favoarea minorilor a unei pensii de întreținere în cotă de 1/3 din veniturile nete ale acesteia, dar nu mai puțin de 1/3 din salariul minim net pe economie, câte 1/6 pentru fiecare minor, cu începere de la data pronunțării prezentei hotărâri – 05.12.2019 și până la majoratul beneficiarilor. Respinge cererea privind schimbarea modalității de exercitare a autorității părintești, ca neîntemeiată”, se arată într-o hotărâre mai veche a judecătorilor.

Conform unor surse, în dosarul pentru domiciliul lui Maximus și al lui Eduard a fost dată o nouă amânare. Mai exact, pe 24 februarie 2021, zi în care Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană își vor juca alte “cărți”. Vedeta are dreptul să își ia băieții în reședința sa doar două weekenduri pe lună.

“Am vorbit cu copiii mei şi ei au ales să stea la tatăl lor, dintr-un motiv foarte practic. Eu stau într-un bloc, la trei camere, Silviu Prigoană stă la vilă, cu piscină, loc de joacă şi alte atracţii de nerefuzat pentru orice copil. I-am înţeles, pentru asta, fiindcă eu nu puteam să concurez din acest punct de vedere. Dar asta nu înseamnă că am fost neglijentă cu creşterea copiilor”, a mărturisit vedeta cu o tristețe în voce, relatează impact.ro.

Adriana Bahmuțeanu, alături de cei doi băieți pe care îi are din mariajul cu Silviu Prigoană. Eduard are 10 ani (în stânga mamei sale), iar Maximus este cu trei ani mai mare (în dreapta fostei prezentatoare) © Facebook
Adriana Bahmuțeanu, alături de cei doi băieți pe care îi are din mariajul cu Silviu Prigoană. Eduard are 10 ani (în stânga), iar Maximus este cu trei ani mai mare  © Facebook

(Nu rata: Adriana Bahmuțeanu o caracterizează dur pe Bianca Drăgușanu: “Îi plac doar smardoii”)

Silviu Prigoană a precizat în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” că el și Adriana Bahmuțeanu nu mai comunică verbal de cinci ani, totul realizându-se doar în scris.

Adriana Bahmuțeanu, mărturii despre copilăria lui Silviu Prigoană

“Personal, l-am iertat demult. E un om nefericit, care în copilărie a avut nişte probleme. Am auzit cu toţii că a declarat că mama lui îl bătea cu lingura când era mic. Important ar fi doar să ne gândim la copiii noştri, măcar în ceasul al doisprezecelea”, a declarat Adriana Bahmuţeanu în cadrul unui interviu, când s-a referit şi la prezența recentă a lui Silviu Prigoană  la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D.

(Află și: Pensia pe care o primește Silviu Prigoană este colosală, dar nu suficientă: „Aștept mărirea de 40% așa cum s-au lăudat guvernanții ca să ajung la…” )

Fosta prezentatoare și cunoscutul afacerist s-au căsătorit de cinci ori în perioada dintre 2003 – 2015; ei au doi băieți împreună: Maximus (13 ani) şi Eduard (10 ani).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *