Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum arăta Inna, înainte de a fi celebră. Artista nu semăna deloc cu diva din prezent

Este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și toată lumea știe acest lucru. Arată foarte bine și poartă numai branduri de lux, dar puțini sunt cei care știu cum arăta Inna, înainte de a fi celebră. Ei bine, bruneta nu era deloc așa cum este astăzi și fata timidă de atunci nu semăna cu diva de astăzi, care rupe topurile muzicale.

Anii au trecut, iar Inna s-a transformat complet într-o divă așa cum numai în reviste poți vedea. Dacă la începuturile sale în muzică era o adolescentă fără prea mult gust în materie de haine, acum Inna dă tonul în cele mai exclusiviste ținute, astfel că nu este de mirare că fanii săi rămân uimiți ori de câte ori își face apariția.

Bruneta a învățat să fie mai excentrică și mult mai sexy față de începuturile sale în cariera de artistă, să îmbrace ținute mai sumare și mai cu vedere la formele sale și chiar să-și personalizeze un stil unic, ce o avantajează foarte mult.

La capitolul coafură, Inna a schimbat câteva lucruri. La debutul său în muzică, artista purta părul creț, natural și foarte scurt, iar acum, cântăreața abordează tot felul de look-uri.

Inna susține că nu are operații estetice

Dacă vedetele de la noi s-au împrietenit extrem de repede cu bisturiul medicului estetician, Inna susține că nu are nicio operație estetică. Cu toate acestea, buzele vedetei sunt vizibil puțin mai pline decât cum le avea înainte.

„Mă simt foarte bine în pielea mea și chiar pot spune că nu am niciun fel de complex. Nu cred că am nevoie de operații estetice. Mănânc sănătos, dansez mult și încerc să am grijă de mine prin metode natural,” a spus artista, acum ceva timp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *