Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce plan inedit a născocit proprietarul unui bar pentru a-l ține deschis în perioada pandemiei

Afectat din cauza pandemiei de coronavirus, proprietarul unui bar a avut o idee genială pentru a-l ține totuși deschis. Bărbatul a făcut o cerere ca să-și schimbe activitatea și să devină cult religios.

James Aspell  a decis să-și înregistreze barul ca religie, sub numele „Biserica celor 400 de iepuri”. De pe 2 decembrie expiră carantina națională în Anglia, așa că tânărul de 34 de ani va putea să-și deschidă barul. Cu o condiție, însă!

Pentru ca autoritățile să-i permită formarea religiei, James Aspell are nevoie ca oamenii să se înscrie în congregația lui. Membrii pot să devină „iepuri credincioși” sau „reverend al iepurilor celor drepți”. Începând de săptămâna viitoare, James Aspell va aduna cererile de înregistrare ale viitorilor membri, în speranța că planul său va funcționa.

Ideea inedită a englezului a devenit virală în mediul online și internauții o consideră ”genială”.

„A pornit dintr-o glumă, însă dintr-o nevoie serioasă. Cu noile restricții suntem forțați să închidem și ar putea dura luni până să reluăm activitatea. Noi nu vindem mâncare, așa că nici în timpul restricțiilor de gradul 2 nu am putea redeschide. Totul, de la săli de fitness sau saloane de masaj, pot să funcționeze. Chiar și târgurile de Crăciun vor fi organizate. În acel moment am realizat cât de ridicole sunt restricțiile, așa că am aplicat să ne înregistrăm ca loc de rugăciune”, a spus tânărul de 34 de ani.

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *