Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Un bărbat din Botoșani a fost condamnat la închisoare pentru corupție, după ce a încercat să mituiască un polițist cu un miel și 1.000 de lei

Un bărbat din Botoșani va face închisoare cu executare timp de un an și șase luni, pentru că în urmă cu aproximativ doi ani a încercat să mituiască un polițist cu un miel și sumade 1.000 de lei.

Faptele de corupție încep să fie sancționate cu închisoarea. Un localnic din comuna Tudora, trimis în judecată pentru cumpărarea de influență, a fost condamnat de magistrații Tribunalului Botoșani la un an și șase luni de închisoare în regim de detenție.

Adrian Dumitru Pîrvu a recurs la mită, pentru a scăpa de un dosar în care era acuzat penal. El a vrut ca polițistul căruia încerca să-I cumpere influența, să îl ajute să schimbe niște declarații din respectivul dosar.

CITEȘTE ȘI: Un tânăr de la 19 ani a fost condamnat la închisoare după ce și-a amenințat un profesor cu moartea, în „glumă”

Mai mult, pe 27 aprilie 2018, acesta i-ar fi oferit polițistului 100 de lei cu promisiunea că îi va remite și alte sume de bani în același scop, el sperând să scape astfel de dosarul penal.

Însă, planurile nu doar că au fost date peste cap, dar cazul i s-a complicat total după ce polițistul l-a denunțat pentru fapta sa, arată stiridinbucovina.ro, iar cazul a ajuns în atenția procurorilor, care l-au trimis în fața instanței de judecată.

CITEȘTE ȘI: “Tovarășul” lui Smiley, condamnat la închisoare pentru coruperea unei minore, pe care și-o făcuse iubită cu acordul mamei ei. Ce sumă trebuie să-i plătească afaceristul fetei, drept daune morale

Procesul s-a judecat la Tribunalul Botoșani, iar după administrarea probatoriului instanța l-a găsit vinovat.

Mai mult decât atât, botoșăneanul s-a ales cu interzicerea unor drepturi și a fost obligat la plata cheltuielilor judiciare în sumă de 1.000 de lei, cei 100 de lei oferiți fiind confiscați.

Decizia Tribunalului Botoșani nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Suceava în termen de 10 zile de la comunicare.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *