Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ștefan Bănică, la pupitrul știrilor Antenei 1, împreună cu Sandra Stoicescu. Cum rămâne cu X Factor

Ștefan Bănică a apărut la pupitrul știrilor Observator, prezentând alături de Sandra Stoicescu jurnalul orei 19. Celebrul cântăreț s-a descurcat excelent ca prezentator de știri.

Prezentatoarea Observatorului orei 19.00, Alessandra Stoicescu, a spus: „Voi avea un coleg de prezentare sau nu ştiu cum e mai bine…eu voi fi partenera lui de scenă. Aşadar, pentru această seară, pentru prima dată la Observatorul orei 19.00, ştirile ni le aduce Ştefan Bănică.”

Îmbrăcat într-un costum închis la culoare, cu cămaşă albă şi cu cravată asortată, Ştefan Bănică a apărut la Observatorul orei 19.00. Acesta a făcut în direct anunţul.

CITEȘTE ȘI: Momente grele pentru Ștefan Bănică la X Factor, după ce i s-a făcut rău. Speculațiile legate de divorț, motivul stării artistului?!

„Bună seara, doamnelor şi domnilor. Bună seara, Sandra. Mulţumesc pentru prezentare, a fost foarte frumos. Şi uite că vremurile acestea neobişnuite ne pun în situaţii neaşteptate. Adică am primit un nou rol la care nu mă gândeam sincer, sunt într-un platou de ştiri şi nu am venit să vă cânt, am venit să prezint ştiri. Să trecem la treabă!”, a spus artistul.

Ștefan Bănică a prezentat știrile Observator doar în ziua specială a Antenei 1, 29 Decembrie, la împlinirea a 27 de ani de Antena 1.

CITEȘTE ȘI: Cum i-am filmat pe Ștefan Bănică Jr. și pe Lavinia Pârva după ce artista s-a afișat fără verighetă

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *