Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Nicolae Robu, fostul primar al Timişoarei, a fost infectat cu noul virus. „Am trecut cu bine şi peste această încercare deloc uşoară”

Nicolae Robu, fostul edil al municipiului Timişoara, a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2. Acesta și soția sa au fost izolați la domiciliu și au primi tratament. După o perioadă destul de grea, fostul primar a anunțat că se simte mai bine.

Nicolae Robu a dezvăluit că a fost testat pozitiv la începutul lunii noiembrie după ce a avut câteva simptome, precum tuse seacă și febră. Anunțul a fost făcut de către acesta, pe pagina lui de Facebook, unde a povestit prin ce a trecut. (CITEȘTE ȘI: TRAIAN BERBECEANU, PREFECTUL CAPITALEI, ARE COVID-19. ANUNȚUL FĂCUT PE FACEBOOK)

„N-am ajuns bine liber de responsabilităţi publice și … am dat în COVID! N-am încasat afurisitul virus SarsCov2 în precampanie, în campanie, în exerciţiul de Primar de la începutul pandemiei până spre finalul mandatului, când intram zilnic în contact cu o mulţime de lume… ei bine, l-am încasat, nu ştiu cum – am anumite presupuneri, doar – în una din ultimele zile de mandat. Asta aşa, ca să nu plec “cu mâna goală”, nu?!

Ei, marţi, în 03.11, seara, am început să tuşesc sec. Miercuri dimineaţa, mi-am ţinut cursul la UPT -online- şi până la prânz am fost ok. Apoi, am tuşit tot mai rău, astfel că am plecat de la birou acasă şi, fără a bănui că am covid, dimpotrivă, convins că e o simplă răceală – deşi eu foarte, foarte rar am răcit -, din precauţie, m-am autoizolat, atât eu, cât şi soţia, care n-a avut nici cea mai mică problemă.”, a scris Nicolae Robu.

Nicolae Robu, tratament la domiciliu

Fost edil a mărturisit că lupta cu virusul nu a fost una chiar ușoară. Acesta a avut câteva simptome specifice (tuse, febră) și a primit tratament la domiciliu. (VEZI ȘI: MINISTRUL LUCIAN BODE A FOST INFECTAT CU COVID-19. TESTUL A IEȘIT POZITIV. CARE ESTE STAREA DE SĂNĂTATE A ACESTUIA)

„Am preferat să rămân pentru tratament la domiciliu. Din fericire, soţia, care, evident, s-a contaminat şi ea, a fost permanent asimptomatică şi a putut să-mi poarte de grijă. Nu mi-a fost uşor, nu ne-a fost uşor, mai bine zis, dar… a trecut.

Încă n-am ieşit din casă, am mai adăugat noi, peste ce ni s-a spus, din precauţie sigur exagerată, câteva zile de stat în izolare, dar, vom ieşi începând de astăzi. Mulţumesc din suflet Managerului Spitalului Victor Babeş, Prof.univ.dr. Cristian Oancea, Prorector al UMFVB, Directorului Medical, Conf.univ.dr. Diana Manolescu şi, desigur, excepţionalului nostru medic, Doctor Virgil Musta, pentru tratamentul prescris şi grija purtată. Graţie lor şi Celui de Sus, am trecut cu bine şi peste această încercare deloc uşoară”, a mai transmis fostul primar.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *