Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

“Karatista” de “Ferma” umblă noaptea prin oraș cu “gardă de corp”. Cine este bărbatul care o însoțește peste tot

Multiplă campioană la Taekwondo, Elena Chiriac nu se expune riscurilor. Mai ales atunci când este cu sănătatea „în piuneze”! Concurenta de la “Ferma. Orășeni vs săteni” a fost întâlnită de CANCAN.RO în timp ce se îndrepta către un centru de kinetoterapie și fizioterapie din București. Senzuala șatenă nu era singură, ci cu “gardă de corp”… un bărbat important din viața ei!

Elena Chiriac, însoțită de tatăl el la un centru de kinetoterapie și fizioterapie

Nu, nu era iubitul vedetei, dacă v-ați gândit la asta, mai ales că fanii ei s-au triplat după ce au fost difuzate, zilele trecute, la Pro TV cadrele în care a rămas topless, iar camerele de filmat au înregistrat totul. Elena Chiriac a fost împreună cu tatăl ei la un centru de kinetoterapie, fizioterapie, masaj și wellness, situat în Sectorul 1 al Capitalei. Părintele concurentei de la “Ferma” a condus prudent și, după ce a ajuns la destinație, și-a așteptat fata până și-a luat de pe bancheta din spate toate lucrurile de care avea nevoie.

Înainte să se lase pe mâna specialiștilor pentru problemele medicale cu care se confruntă, fostul model și-a dorit o amintire… așa că și-a făcut un selfie, după cum puteți observa în imaginea din dreapta colajului de mai jos. Pe poza de album cu părintele ei, vedeta a scris următoarele două mesaje: “Aici se rezolvă toate problemele” și “L-am luat și pe tata cu mine”.

Elena Chiriac este cea mai tânără concurentă de la “Ferma. Orășeni vs săteni” și, de curând, a mers la un centru de kinetoterapie și fizioterapie din București © Cancan.ro / Instagram
Elena Chiriac este cea mai tânără concurentă de la “Ferma. Orășeni vs săteni” și, de curând, a mers la un centru de kinetoterapie și fizioterapie din București © Cancan.ro / Instagram

(Nu rata: Elena Chiriac, amenințată cu bătaia de unul dintre concurenții de la Fermă: “Jur că îți rupeam părul ăsta din cap”. Sportiva și Mihaela Rădulescu au plâns | FOTO)

Elena Chiriac, printre finaliștii de la “Ferma. Orășeni vs săteni”

La 18 ani, Elena Chiriac a acceptat provocarea venită din partea producătorilor de la “Ferma. Orășeni vs săteni”, emisiune difuzată la Pro TV. Astfel, ea a devenit cea mai tânără concurentă.
Fosta sportivă, Andrei Stoica, Anna Lesko, Viviana Sposub și Augustin Viziru sunt finaliștii show-ului de la Pro TV. Luni, 30 noiembrie, începând cu ora 22:45, miercuri, 2 decembrie, de la 22:30 și joi, 3 decembrie, de la ora 21:30 vor fi trei ediţii-surpriză. Premiul cel mare de la “Ferma” valorează 50.000 de euro. (VEZI ȘI: Am aflat în premieră cine a câștigat “Ferma” 2020. Este un concurent-surpriză!)

Elena Chiriac a fost model și campioană la Taekwondo

Născută în București, pe Elena Chiriac a dus-o drumul vieții în Londra, unde locuiește în prezent cu mama ei. Tânăra revine ori de câte ori poate în țara natală, pentru că aici are mulți prieteni, dar și amintiri de neprețuit. Este multiplă campioană la Taekwondo și de când se știe a făcut sport. Pe lângă această pasiune pentru mișcare, medalii câștigate și nu numai, ea a fost și model, a studiat actoria la Londra și se consideră o persoană puternică.

“Faptul că locuiesc într-un oraș cosmopolit, mă face să îmi doresc să mă apropii mai mult de viața pe care au trăit-o bunicii noștri. Știu că pot duce și lupta asta”, a declarat Elena Chiriac înainte să intre în competiția acerbă, potrivit ferma.protv.ro.

(Citește și: Elena Chiriac s-a destăinuit în cadrul show-ului “Ferma”: “O iau razna de la abstinență! Am avut un vis mai plus 18”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *