Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Juratul de la “X Factor” și-a scos “Pantera” la o șaorma

Cine nu crede că dragostea trece prin stomac are toate șansele să se convingă acum. Asta a „probat” recent și Florin Ristei, simpaticul jurat de la ”X Factor”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite cu artistul și iubita lui, exotica Naomi Hedman, alintată „Pantera”.

Dragostea – ca și șaorma – trece prin stomac sau cel puțin asta a demonstrat, zilele trecute, juratul de la ”X Factor” Florin Ristei. Cu toate că are un program extrem de încărcat – se împarte între cele două emisiuni de la Antenă – Florin Ristei pare că nu își neglijează iubita și petrece cu ea cât mai mult timp posibil. După ce și-a terminat prestația de la matinal, Florin Ristei s-a urcat în mașină și a demarat în grabă spre casă, unde-l aștepta „Pantera” Naomi Hedman.

Ristei și „Pantera” au fost la mall să „vâneze” câte o șaorma

N-a zăbovit prea mult și, după nici 15 minute, juratul de la ”X Factor” a revenit la mașină, însoțit de focoasa Naomi. Cei doi s-au îndrept spre un centru comercial din zona Lujerului.

Juratul de la Antenă și-a dus iubita la mall

S-au echipat „de pandemie” și au luat-o la pas prin mall. Cu toate că simpaticul jurat de la Antenă purta masca, n-a putut trece neobservat în peripul lui prin centrul comercial.

Florin Ristei și Naomi Hedman păreau să aibă un traseu bine stabilit. Cei doi s-au îndreptat spre servicul de pașapoarte, care are sediul în respectivul centru. Cu toate acestea, juratul de la ”X Factor” și exotica lui iubită n-au ratat ocazia de a intra să arunce o privire într-un magazin cu bijuterii.

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au oprit în fața unei vitrine cu bijuterii

După ce și-au terminat treaba, cei doi îndrăgostiți – care n-au ezitat să își arate sentimentele în public și mai tot timpul s-au ținut de mână – s-au oprit la unul dintre fast-food-urile din mall, de unde și-au luat două șaorme, la pachet.

Cu iubita de mână și șaorma ”la purtător”, Florin Ristei a revenit la mașina care îi aștepta în parcare. După ce s-au așezat comod în bolidul sport al artistului, cei doi îndrăgostiți se pare că s-au îndreptat spre locuința lor, acolo unde s-au delectat pe îndelete cu cele două produse culinare „vânate” la mall. (NU RATA: FLORIN RISTEI ȘI-A FOTOGRAFIAT IUBITA GOALĂ ÎNTR-UN JACUZZI. ÎN CE POZIȚIE INCITANTĂ APARE NAOMI HEDMAN)

Florin Ristei și Naomi Hedman și-au comandat șaorma

Naomi Hedman, în duet cu Florin Ristei la “X Factor”

Originară din Londra, Naomi Hedman este hostess, model și se ocupă și cu muzica, având o serie de piese înregistrate. În cadrul audițiilor de la “X Factor”, ea a ales să interpreteze “Fallin’”, piesa cântăreței Alicia Keys, însă momentul nu a fost unul excelent.

“Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți… cred că ne luam zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o pisică”, a spus Ștefan Bănică Junior.

Loredana Groza a dat vina pe alegerea muzicală pentru faptul că momentul nu a ieșit așa cum ar fi trebuit: “Naomi, cred că dacă ai fi ales un alt cântec, unul potrivit pentru vocea ta, interpretarea ta ar fi fost mai bună. Ai carismă, sex-appeal, frumusețe și cred că meriți un loc în această competiție”.

Vrăjiți de apariția artistei de 29 de ani, jurații de la “X Factor” i-au acordat o a doua șansă și aceasta a ales să cânte melodia “If Ain’t Got You”, lansată tot de Alicia Keys. De data aceasta, Florin Ristei s-a oferit să o acompanieze, iar duetul a fost net superior primei piese cântate, vocea lui Naomi Hedman a fost pusă în valoare, iar acest lucru a putut fi observat și de jurații show-ului de la Antena 1.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *